User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Gran Tourismo 5 vs Forza Motorsport3 3

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada dün arkadşaımda gt 5 oynaıdm tekrardan

görüntüler gayet ii forzaya göre ama oyunu oynarken arabaların içindeki sesler kötü vites atmaları kötü,replay izlerken gerçekçi ama ne alaka onu anlamadım

birde arabayla yol arasındaki hissiyat sıfır görüntüye bakarsınız araba hopluo zıplıyor ama controllerde o hissiyat sıfır

birde şöyle birşey var msela 600 hp bir araba piste çıkıp patır kütür gidiosun arkadaşa soruorum ayarmı yaptın die yok lastikle coilover var dio
    yani forzada öle bi arabayla yola tutunabilmek için sabahtan akşama uğraşıp ayar yapman lazım yada ayar satın alman lzım live da
    Dediğin gibi replaylerde sesler güzel ama oyun içi rezalet.

Bir de bu forza da herşey paralı mı?

Pist , araba , setup indirme

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fm3 oyun olarak çok daha üstün gt5 bildiğin aceleye gelmiş havası var. premium araçlar sadece göze hitab ediyor gerisi cidden yalan dolan. he nedir ikiside güzel oyunlar lakin fm3 bir adım önde. fm4 ne olur onu bilemiyorum

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğin gibi replaylerde sesler güzel ama oyun içi rezalet.

Bir de bu forza da herşey paralı mı?

Pist , araba , setup indirme
    hacı yeni pist ve arabalar paralı yani bunlarda harbi para geçiyor,ama ultimate collection diye yeni sürümü çıktı son car pack hariç hepsi var,para ile indirmekten çok daha hesaplı yeni sürümü almak

setup vs dersen bunlar forza içinde kazandığın paralarla alabiliyorsn araçta satın alabilirsin live da gerçek hayat gibi live da herşey var
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt5 ve ps3 umu sattim ancak lvl 17 e gelene kadar tahammul edebildim gt5 e. sesler ve fix igrenc lastik sesi ile kulaklarim cinliyordu kurtuldum. Tabii aramizda gt5 i daha cok sevenler var fakat forza kesinlikle onde. GT5 in tek artisi arabayi toplamak daha zor fakat gercekci sansinlar diye felaket zor yapmislar cunki bir ayari yok yani, kopup gidiyor forza da gamepad le oynananlar dusunulup counter steering i kolaylastirmislar.. FM4 te bunun icin bir secenek yada direksyonla oynayanlari daha zorlu bir countersteer bekleyecek deniyor ama spekulasyon tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt5 ve ps3 umu sattim ancak lvl 17 e gelene kadar tahammul edebildim gt5 e. sesler ve fix igrenc lastik sesi ile kulaklarim cinliyordu kurtuldum. Tabii aramizda gt5 i daha cok sevenler var fakat forza kesinlikle onde. GT5 in tek artisi arabayi toplamak daha zor fakat gercekci sansinlar diye felaket zor yapmislar cunki bir ayari yok yani, kopup gidiyor forza da gamepad le oynananlar dusunulup counter steering i kolaylastirmislar.. FM4 te bunun icin bir secenek yada direksyonla oynayanlari daha zorlu bir countersteer bekleyecek deniyor ama spekulasyon tabi
    ya bide gt5 de bişi dikkatimi çekti herhangi bir spinde herşey çok hızlı oluyor başım dönüo birden
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi NFS oynuyorum arcade olarak super fakat birsey dikkatimi cekti hem gt5 te hem nfs de frene basinca hoop yan Yahu bir gallardo frene dokununca nasil yan olur biri bana bunu aciklasin

GT5 i anca GT6 da toparlarlar sim olarak, bana kalirsa yaptiklari sey bu oyunu piyasaya surerek 6 icin vakit kazanmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi NFS oynuyorum arcade olarak super fakat birsey dikkatimi cekti hem gt5 te hem nfs de frene basinca hoop yan Yahu bir gallardo frene dokununca nasil yan olur biri bana bunu aciklasin

GT5 i anca GT6 da toparlarlar sim olarak, bana kalirsa yaptiklari sey bu oyunu piyasaya surerek 6 icin vakit kazanmak
    onu bunu bırakta internetim yarın açılıo galiba gelde gapışak 1 aydırda oynamıorum sana ii eğlence çıkar
    Team PAŞAOĞLU

tipo16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT5 grafikte iyi ama ses ve fizik açısından baya kötü duruyor. FM3 teki sesler fena değil fizikte idare eder duruyor onunda problemi g25 gibi bir direksiyon ile çalışmaması.

Gerçek similasyon hissi için G25 gibi bir direksiyonla M3 challange ringi denemenizi tavsiye ederim GT5 dekinden çok daha gerçekçi ve keyifli. Zaten simbinin bütün oyunları fizik ve ses konusunda çok iyi. Bknz GTR 2, GTL, M3 challenge, Race 07... SimBin | Award winning game development
    http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
    __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________

kainei
    Misafir
    Alıntı tipo16v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT5 grafikte iyi ama ses ve fizik açısından baya kötü duruyor. FM3 teki sesler fena değil fizikte idare eder duruyor onunda problemi g25 gibi bir direksiyon ile çalışmaması.

Gerçek similasyon hissi için G25 gibi bir direksiyonla M3 challange ringi denemenizi tavsiye ederim GT5 dekinden çok daha gerçekçi ve keyifli. Zaten simbinin bütün oyunları fizik ve ses konusunda çok iyi. Bknz GTR 2, GTL, M3 challenge, Race 07... SimBin | Award winning game development
    en gerçekçi kesici sesine sahip oyun sesine fena değil dediniz Fiziklerde gayet çok gerçekçi..(LFS deneyimlerimle söylüyorum)..Sorun yalnız oyunda değil, logitech in yalakalığında.. Biraz daha para verirseniz, Fanatec'ten direksiyon alıp, G25'ten daha iyi bir şeye sahip olabilirsiniz.. Hem PS3 te hem xboxta hem pc de çalışır..

doush

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende sipraiş verdim bekliorum bi gelse
    Ne sipariş verdin ? Yeni XBOX360 mı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle forza. bide 430 un manuel imi var gt de şöfer sağ eli aşşa indiriiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle forza. bide 430 un manuel imi var gt de şöfer sağ eli aşşa indiriiii
    olma mı

BORKED

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1den 2 ye atarken cırtlıyomuş
    TB4BSA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)