fm3 oyun olarak çok daha üstün gt5 bildiğin aceleye gelmiş havası var. premium araçlar sadece göze hitab ediyor gerisi cidden yalan dolan. he nedir ikiside güzel oyunlar lakin fm3 bir adım önde. fm4 ne olur onu bilemiyorum![]()
hacı yeni pist ve arabalar paralı yani bunlarda harbi para geçiyor,ama ultimate collection diye yeni sürümü çıktı son car pack hariç hepsi var,para ile indirmekten çok daha hesaplı yeni sürümü almak
setup vs dersen bunlar forza içinde kazandığın paralarla alabiliyorsn araçta satın alabilirsin live da gerçek hayat gibi live da herşey var
Team PAŞAOĞLU
gt5 ve ps3 umu sattim ancak lvl 17 e gelene kadar tahammul edebildim gt5 e. sesler ve fix igrenc lastik sesi ile kulaklarim cinliyordu kurtuldum. Tabii aramizda gt5 i daha cok sevenler var fakat forza kesinlikle onde. GT5 in tek artisi arabayi toplamak daha zor fakat gercekci sansinlar diye felaket zor yapmislar cunki bir ayari yok yani, kopup gidiyorforza da gamepad le oynananlar dusunulup counter steering i kolaylastirmislar.. FM4 te bunun icin bir secenek yada direksyonla oynayanlari daha zorlu bir countersteer bekleyecek deniyor ama spekulasyon tabi
Vallahi NFS oynuyorum arcade olarak super fakat birsey dikkatimi cekti hem gt5 te hem nfs de frene basinca hoop yanYahu bir gallardo frene dokununca nasil yan olur biri bana bunu aciklasin
GT5 i anca GT6 da toparlarlar sim olarak, bana kalirsa yaptiklari sey bu oyunu piyasaya surerek 6 icin vakit kazanmak
GT5 grafikte iyi ama ses ve fizik açısından baya kötü duruyor. FM3 teki sesler fena değil fizikte idare eder duruyor onunda problemi g25 gibi bir direksiyon ile çalışmaması.
Gerçek similasyon hissi için G25 gibi bir direksiyonla M3 challange ringi denemenizi tavsiye ederim GT5 dekinden çok daha gerçekçi ve keyifli. Zaten simbinin bütün oyunları fizik ve ses konusunda çok iyi. Bknz GTR 2, GTL, M3 challenge, Race 07... SimBin | Award winning game development
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
en gerçekçi kesici sesine sahip oyun sesine fena değil dedinizFiziklerde gayet çok gerçekçi..(LFS deneyimlerimle söylüyorum)..Sorun yalnız oyunda değil, logitech in yalakalığında.. Biraz daha para verirseniz, Fanatec'ten direksiyon alıp, G25'ten daha iyi bir şeye sahip olabilirsiniz.. Hem PS3 te hem xboxta hem pc de çalışır..
doush
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)