hepinize çok teşekkür ederim
ses gerçekten tatminkar oldu, hd cam olsa daha iyi yansıyacak. ama cep tel ile bile bu kadar iyi geliyor yani![]()
hepinize çok teşekkür ederim
ses gerçekten tatminkar oldu, hd cam olsa daha iyi yansıyacak. ama cep tel ile bile bu kadar iyi geliyor yani![]()
airmass işte![]()
Okmeydanında sürekli duyduğum bi ses.![]()
sağol bora kanka, aynen airmass işte
ahmet kardeşim daha okmeydanında duyamazsın sesi esnaflar isyan etti bana sana yakışıyor mu sende esnaf adamsın demeye başladılar daha basmam![]()
![]()
timuçin abi amaç zaten max performans max ses![]()
teşekkür ettim abi
Maşallah,gazı bıraktığın andaki ses harika![]()
çok teşekkürler arkadaşlar
yaza parçalarımız gelince artık roll'ler de bol bol duyarsınız daha net bi şekilde..
güle güle kullan Alican, bu arada 54 değil 57mm ara borular, son susturucu borusuyla birlikte 63mm girişli, içerde tekrar 57 ye daralıyor. Biraz değişik bi sistem![]()
teşekkürler
sağolasın ömer kankam
abi iç çap 54mm dış çap57 ben kargo geldiğinde ölçüttüm bi parçasını.yani dış çap 57mm iç çap 54mm egzos borusuyla birkikte 63mm. yani 54mm geliyor, egzos borusuyla birlikte 63mm çıkıyor.![]()
güzel güzel maşallah![]()
hiç bi zaman iç çap söylenmez Alican ım aklında olsunbütün egsoz boruları ölçüsü dış çapa göre söylenir. Çünkü dış çap her zaman sabit olsa da iç çap et kalınlığına göre değişir
o yüzden mesela 57x1.5 olarak geçer ya da 57x2mm. Genelde kullanılan bu et kalınlıklarıdır. arasında 1mm iç daralma farkı olduğu içinde iç çap zaten söylenmez, hep dış çap kullanılır. O yüzden 57mm dedim
Bi ara gelicem istanbul a binelim bakalım şu teg e![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)