ne yarası ,ne alaka ?
Printable View
Deyimler ve atasözleri sözlügü hediye edeyim sana daha faydalı olur ;)
Mal sahibinin yaptıgı açıklamayı oku bence orada ne demek istedigini daha rahat anlarsın. Buradan ya da başka bir platformdan arabayı satmak istedigine dair bi emare yok. Konuya bir sürü post atılmış, adam çıkmış açıklamayı yapmış sonra sen gelmişsin üzerine zor satılır demişsin. neden? sadece yazmış olmak için.
konuya daha önce alakasız şeylerin çogu da senin gibi mal sahibinin buraya yazma ihtimalinin düşük oldugunu düşünerek kafalarına göre salladılar. Onlar da senin gibi düşündüler çünkü. Abartmak genlerimiz de var gerçi..
Daha da bişe yazmam hadi selametle.
Ne TypeR mış herkesi birbirine düşürdü :)
sakin olun bence abartmayın :)
Sinir stress yok canım, mantık çerçevesinde tartışıyoruz :)
:D :D :D ya onca yorum yapılmış kimisi ölse fatiha okumam filan demiş bu adam zor satılır bu araba demiş ona laf ediyosunuz, bence sizin bi takıntınız var ahmet bey'e ;)
deyimler sözlüğünden önce siz bi anlam ve kavram kelimelerini inceleyin derim;)
ahmet mal sahibi arabasını satmya çalıştığını düşünerek yazmadığını adam söylüyo zaten sadece düşüncemi yazdım diyor. diyorum ya anlam ve kavram kelimeleri :)
konu para olamaz hiçbir zaman muharrem ve ahmet9999999 evo felan yaranız var galiba başka konulardanki evo felan hemen hortlattınız 2 dakkada varsa gazınız çıkartıyım isterseniz.
yok typr evo parası harcadı falan lar filanlar bana gelmez haberiniz olsun bizde hondanın zevkini çok tattık zamanında