işte o yüzden piyasada bildiğimiz adamlardan,az çok tanıdığımız adamlardan araba almaya kalkıyoruz bu tip arabalarda amcadan olanlar ayrı tabi :)
Printable View
Bu adamın videosu olduğu için ayyuka çıktı , peki hiç videosu olupta böyle yapanlar varsa?
Bilmeden böyle yapılmış araçları alıyorsanız?
Bu kadar yüklenmeye gerek yok bence
Bütün yorumları okudum, adam çıkmış cevabını da vermiş hala tartışıyorsunuz.
mal adamın malı ister hergün cilalar, gereken tüm özeni gösterir. İsterse çıkar canını alır..
Yok özelmiş yok bilmem neymiş bunlar bana komik geliyor. Mala ne şekilde davrandıgı sahibini baglar.. Babadan ogula devredilecek kültür mirası muamelesi yapmayı bırakın artık.
hayır , anlamadığım bir tek şey var ;
neden başka arabalarla ilgili konular böyle dallanıp budaklanmıyor da , içinde "typeR" kelimesi geçen her konu bu hale geliyor?
asıl konunun typeR olmasına gerek yok , bir şekilde konuda bir yerlerde "typeR" kelimesi yazıldığı andan itibaren akıbet hep aynı...
arkadaşlar typer arıyorum ya boyle bol el freni cekılmiş durmadan kesıcıde gıdılmıs mın 2 defa motor kırmıs olması lazım boylece daha çok içime sinerek almış olurum.zaten typer saglam araba bısı olmaz gunde 5 wakıt el frenı cekmeyle
Type_R kadar sansasyonel araba yok ta ondan abi.. Sahiplerini tenzih ederek konuşuyorum, ben bu kadar yancısı olan bi araba görmedim. Rollingte 3 boy önde koşuyor diye ilah muamelesi yapılıyor. O da memlekette yürüyen araba modelinin az olmasından kaynaklanıyor. Distribütörler daha fazla model getirseydi şimdi bunları konuşmazdık.
Bugün en temiz arabalardan birisi sende, biçtigin fiyat 41 lira yani orta sınıf araba parası anca ediyor. Sıfır bazında konuşuyorum. düzenli geliri olan adam için ulaşılmayacak deger degil. Ama öyle bi muamele yapılıyor ki zannedersin ferrari, maseratiden bahsediyoruz.
olmadı.bunlarıda yapın 50 verım
bi typera bunu yapmak her yiğidin harcı değil :)
paylaşım için teşekkurler
o değilde bunları yaptıktan sonra hakikaten egsoz yanık uçlu gözüktümü :d:D:D:D:D:D:D:D
Araba adamın malı, istedigi gibi kullanır size ne?
Vermis parasını almıs, neyin derdine düstünüz siz bu kadar?
Su typer denen araba neymis yahu, tapıyorsunuz resmen.
Yok alacak olsanız yok bilmemne, alacagınız arabanın gecmisine bakar alırsınız. Zaten bu forumda masallah gecmisi bilinmeyen hicbir araba yok, plakasını yaz seceresini döksünler sana.
Sanki bu adamın önüne parayı koydunuz pazarlık yaptınız, adam da size kız gibi hic gazlanmamıs vs demis gibi yorumlar yapıyorsunuz.
Yok insan mı bilmemne mi yazmıs bikac kisi de adamın insanlıgı typer kullanmakla sorgulanmıyor.
Ben de bu tarz hareketleri sevmiyorum ama burada hic kimseye hakaret edemezsiniz (.)
Böyle sacmasapan yorumlar yapacaksanız hic yazmayın.
Araba bu sonuçta..Yakıştıramamak ya da olmamış demek kimseye düşmez..Adamın kendi parasıyla aldığı bir ARABA.. typer olur 106 olur vtec olur..anadolla yapsa bunları yine aynı şeyler denecek miydi ?
ne arabaymış typer..evet çok güzel bende çok beğeniyorum ep3'ü..ama gerek varmı bu kadar yoruma ?
Para adamın..Araba adamın..istediğini yapar..İsterse benzin döküp yakar..Bundan size ne :)
Hıı..Yorum yapılır..O ayrı..Ama ''Bence'' kelimesi kullanılırsa kavga gürültü çıkmaz..Yok öyle yok fatiha okumam yok yaksın falan..Bunlar çocukça..Hiç gerek yok..
araç typer değil fiat bis de olsa içime sinmezdi bu hareketler .. hiç bi zaman yapmadım yapanıda tasvip etmedim.. he yapma da demem arkadaş çıkmış yazdım takır takır param var yapıyorum .. kırıyorum sandık motor getiriyorum debriaj gram kaçırıyor karbon getiriyorum falan filan .. allah malını keyifle sürmeyi nasip etsin ..
diğer yandan ben böyle videosu olan aracı alırmıyım almam .. he aldığımız diğer araçların böyle kullanılmadığını nerden biliyoruz belki videosu yok ? göz görmeyincede gönül katlanıyor işte ;)
bile bile lades demenin anlamı yok
bu arada videoyu çekenler ve paylaşanlar sesi duyup gelen yaşca küçük cocuklar tanımam etmem
yak birader , senle beraber mi yaşıycak bozulursa parasını ver yaptır...
mal orda isteyen alır isteyen almaz.
kaza yapmıs düz yolda düz duramayan araba alıcagıma,bu arac gibi varsın aksı kırılsın şanzımanı bozulsun tekerleri kopsun bu aracı alırım. :)