Type_R54 Nickli Üyeden Alıntı
tahmin eden arkadaşlar arac benim plakasıda tk 704. öldüğümüzde arkamızdan fatiha okumayanlardan allah razı olsun rahat olsunlar bende onlara okumuycam.
aracın azına sıctımı düşünen arkadaşlar sizde rahat olun, parasıyla değilmi?
s2000 sandığımı düşünen arkadaşlar s2000de sahibi oldum sizde rahat olun.
araca *** atan arkadaşlar bu aracı ben 25000de aldım.
bilerek kırdığımı söylesem yeri. bu olaydan 30000 sonra m3le rolig yaparken motoru kırdık55000'de japonyadan komple sandık motor geldi 10,500tl servisinde montaj. adresinizi verin isterseniz faturasını postayla yollarım.
bu hareketlerle aracın üzüleceğini düşünen arkadaşlar dizel kullanıyo sanırım.
kazası olduğunu düşünen arkadaşlar gelsinler baktırsınlar göstersinler 1 kapı sacından başka değişeni varsa karşılıksız satışını vericem evlerine typeRla dönücekler.
komple yansın diyen arkadaşlar sobanızı tutuşturmaya odununuz 4 saat gezmeye benzininiz varmı?
bu hareketde lastiklerimizi 0 lamak için yapıldı aksini düşünen arkadaşlarda rahat olsun.
aracımda piyasadaki bi cok typeRdan düzgün.
şu john hondayı arayıpta aldırıcak arkadaş söylede 37000 icin havale numarası vereyim.
arac evet satılık. evo 8 yada 9 la takas olur, peşin satılırsa 2005 kırmızı düşük kilometre ep3 typer alıcam pazarlık yapmadan.
aracta dc heders, 60lık düz,hks son, h&r 55mm yay, kpro, toda ince,aem cai, 8000kmde bir castrol 10-60 değişiyo yürüyeninde tık ses yok.
içide ender bulunucak temizlikte.
keyfe keder satılıktır tein yada kpower coilower satılığı olandan aem wideband satılığı olandan alırım.herşey bitarafa K20'nin sağlamlığını bilmeyen arkadaşlar türkiyenin en iyi otomobil ve modifiye bilgi paylaşım platformu TECHTURKEY'den hiçmi bişe öğrenmediniz.
olumsuz eleştiren arkadaşlara cevabım bu, destekliyen, iyi bir sürücü ve bu platformda bilgi sahibi olan arkadaşlara saygılarımı yolluyorum.