Aldigin arabayi kullanma o zaman motor asinip kurum filan baglar sonra satinca motor masrafi filan olur alan adama :).
Printable View
konu aslında typeR değil
diğer araçlardan "farklı" ve kimine göre "özel" bazı araçların bu tarz bir kullanımları görüldüğünde bence çoğu kimsenin içi acır..
bu , o makineye kıyamama durumudur...
bu arada bence aracın "özel" bir araç olması da çok önemli değildir , ben anadol'a da kuş serisine de toros'a da aynı hisleri beslerim mesela...
"parçalamak için araba satın almak" zihniyeti , maddi imkanlar sebebiyle ülkemiz için uzak bir zihniyet olduğu için bizde mal kıymetlidir
ya da en azından ben öyle düşünüyorum... ne yazık ki maddi olarak bir amerika değiliz ki araba parçalamak için düzenlenen yarışları var adamların :)
gelen tepkiler de arabanın typeR olması-ferrari olması-şahin-doğan-kartal olması ile alakalı değil...
gerilmenin de bir manası yok...
konuyu marka düzeyine indirmek ise tamamen saçma ayrıca..
Arabanın markası önemli değil, aracınıza şu şekilde davranıyorsanız, evet param var aldım yapıyorum demek.. Otomobilinize tutkunuz falan hikaye galiba ? Burada bazı adamların kız arkadaşları bile eminim sizden daha çok seviyor gördüğüm kadarıyla..
bu iki videodaki s2000leri bilmeyen yoktur. bu iki arabada belli km sonrasında motor kırdı, şanzıman kırdı, diff patlattı.
şimdi bir daha düşünelim bu tarz arabanın nefesini keserek yapılan hareketlerin sadece lastiklere zarar verdiğini!!!
diğer taraftan arabanın sahibi dilediğini yapar, içinden öyle gelmiş yapmış, helali hoş olsun! arabayı alıcak insanlarda almadan önce videoyu izler ona göre kontrolünü yaptırır devam eder.
YouTube - POTOMYALI S2000
YouTube - s2000 drift
resmen moralim bozuldu ya 5 tane adam alkışlıycak diyede anasını aglatmanın anlamı yok ki tamam para senın egzoz senin motor kulağı senın de kulak arkasına kadar skmenınde manası nedır bilmem anlamam daha doğrusu...
basmış parasını vurmuş kırbacı hakkıdır tamam nediyelim...
burdaki tepkilerde zaten kıyamadıklarından kimsenın kimseye hesap sordugu yok ama yazık ya
Bi arkdas vardi arabada tas izi olsa uyuyamiyorum diyen bide boleleri var iste.
parasıyla degilmi,s2000de surdum,bilerek motor kırdım,lastigi sıfırladım...
arap yağı bol buldumu...;)
"Para adamın, mal adamın istediğini yapar, Type-R arabasını sahilde gezmek için mi alıyor herkes
tabi ki gazlayacak" diyenler. Umarım bir gün bir araç satın aldıktan sonra aldığınız arabaya ait bu
tarz bir video izlersiniz. O zaman burada "yazık günah" diye yapılan yorumları anlarsınız.
Videoyu çeken bebeyi de elime verseler bir kaşık suda boğarım idiot velet.
adamın kendi malı eyvallah.
böyle kullanma diye kimse emirvaki konusamaz eyvallah.
ama eleştri getirebilir;)
o video oraya konduysa eleştri getirilecektir demektir.
bence aşırı derece yanlış hareketler,sadece lastiğe zarar verdiğini düşünmek ise bilgi eksikliği bence.
typer'ı bilen adam bu hareketleri yapmaz(kimileri turbolar na typerlar farklı mı kullanılıyor sanki filan demiş böyle saçma bi cümle az gördüm)
arabaya acıdım şahsen;) ayrıca sadece typerı bilen adam değil ne marka olursa olsun arabayı tanıyan adam bu hareketleri yapmaz önden çekiş bi araçla)
arabanın hakkını vermek var, bir de arabanın canını almak var !!!