Yüklersek bizde yürütürüz herdaim :icon_tup: böylede yetiyor ama yalan yok bi yere kadar:D
Printable View
Video izledim bende çok brodwayle yürüdüm fairwaylede.
Fairway&Tofaş Kartal.
1.vitesde yarım boy 2.vitesde tam boy 3.vitesde yanıma geliyordu fairway 4.vitesde arayı açıyordum kartalla.Otobanda siteden bir arkadaş Dragger'da denk gelmişti yan yana tanımadan onlada böle bir yol aldık arabamı bilir stok 1.6 karbüratörlü.Ama şöle bir şey var 1999 yılında aldık ve o yıldan beri tepesinden hiç inmedim araçı çok iyi biliyorum.
Bu arada kuş serisinin 3.Vites'i çok kötüdür.
Videodaki Broadway tebrikler iyi yürümüş.
Doğan Benzine alıp deneseydi keşke.
masaşşah 2 aracada dostluk kazanmıs :)
arac speclerinide yazarsaniz daha saglikli olacaktir yorumlar :) r9'a masallah
şahın s olsa orj daha ıyı gıder sannkı:)
masallah araclara
osman, antalya şahini öyle böyle diye yazıyosnz yokmu bu arabayı geçicek kimse :D bide antalya kuşu falan filan diye yazmayın eğer yoksa bunu geçecek şahin doğan antalya il sınırlarında :D
yokmu doğan slx deneyek:D
kardesim sana dogan getircem...
deepo ışıgından kalkılcak havalimanı köprüsüne kadar...olur dersen cvbını beklıyorum kardesim :D
sadece headers olcak...doğanda.
ah bru 80 nerdeee :D bilenleriniz vardır belki zamanında antalya nın en hızlı kuşuydu :D
özgür gapışakmı gardaş :D :D
Ben buna gider yapıyor derim :D kardeşim burada eski-yeni sanayi farketmez yada yolda herhangi bir şahin doğan mutlaka ayarlıdır -arkalar yerle bir önler havada -6 kollu cant vanalı egzost ve headres ve slx logosunun x i kırmızı olmayan tofaş yoktur.Hatta olupta bu speclerde olamayna kız vermezler :D ve piyasalarıda acayip iyi burada araçların ;)
özgür duy bunları ondan orjinali yok Dünyada:D
herşeyi orjinal getirirsen deneriz denemekten ne zarar olcak herşey eğlencesine gırgırına :icon_tup:geçerseniz ben derim headers farkı diye sölemedi demeyinde :D0-400 olsun :D illaki video çeklir deneme sonrası ya geçersiniz ya geçerim yenileni manşet yapma gbi bi düşünceniz varsa ben yokum o işte