Az kaldı kadirim az, ucu gözüküyo :)
Printable View
Az kaldı kadirim az, ucu gözüküyo :)
yahu tofaşın geçmesi gerekmezmi hacim var ondan :D uzunda bassalar geçer ama :D
1-2-3 sardı bence ondan geçildi :D
----------------------------------------------
[QUOTE=Jön Türk;1990598]Tofaşın 3. vitesi kötüdür demişsiniz ancak 3 de 165 çeviren tofaşada bindim ;)
Yani 3. vites kötü falan değil :)
Tofaşın 3.vitesi kötü dememin sebebi 3.vitesin son hızına ulaşması.165KM yapıyor ama 165Km ne kadar sürede çıkıyor. ;) istersen 180 yapsın 3.vitesde ama o hıza ulaşma süresi.
ne yani şimdi r9 lar tofaş geçemiyomu :D
kadir imzanda güzelmiş :D yeni farkettim :icon_tup:
osman cidden arkadş orjinden bahsetmiş sen modifiyeliy olarak cevap vermişsn :) hangi orjin şahin 3.vites 165 yapıyor varmı öyle bi dünya :D
Sonuç olarak modifiyeli doğanı orjin broadway geçti.
Orjinal dünyadan merhabalar. :D
Sağol abi Şimdi Yanından Geldim şöle bi baktık benm arabaya ***** Slalom yaklaşıyor :D:D
Teşekkürler. Hala İddiam var Ama Orjinal olarak yok headers falan gelirse karşımdaki bende yaptırırım 51 lik boru çıkarım :rolleyes: 0-400 de ve roll'de kısmen diyelim 1-2-3 bırakmam ama 4-5 sizin olsun :icon_tup:
Aynen pampa Meraba Meraba :D
maşallah yaa konu çok hoşuma gitti sıkılmıştık yenı arabaların videolarından. ben size bişey söelyımmı bence oo slx gazı kısık yukte 5000 rpm geçmıyooo ***** gazda pahalandıı herkez hesap kıtap işinde. ama brodway dee maşallahhhhh...
Sağolasın yürüyoruz valla ....yok açıkdı sonuna kadarda gaz farkı birazda :D ama benzinde olsa hadi çamurluğuma gelsinler 1-2-3 kmselere vermem denedim 1 saat önce 2 kez denedim yine aldım sararak kalkmama rağmen ve 1 boy izin vermeme rağmen geçtim yine orj doğan slx i
bakıyorumda güzel eğleniyorsunuz :D