benımde merak ettıgım bısey var Gaz Hala Elektronık mı yoksa Spoonla brbr ep3 gıbımı oldu acaba?
serhatcım maşallah kardeşim arabana seside gidişide çok güzel baycu başkan yapmış gene yapacagını.
Serhat süper olmuş, seninle denediğimizden sonra bir değişiklik var mı yoksa bu o zamanki hali mi ?
bu arada ses dışardan çok daha güzel geliyor![]()
Maşallah serhat abi yaptığın emeklerin karşılığını almışssın dahada alıcaksın umarım çok güzel olmş aracın çok beğeniorm .. dışardan sesi filan çok güzel yaa =) KAzasız belasız Binersin inş abi çok güzel olmuşşş baya hızlı =)
çok takdir edilecek proje. yürümüyor denilen FN2 ler için ders niteliğinde cevap.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah Gayet güzel gidiyor
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah typer ların içinde en güzeli ve en hızlısı bence
Dr.Ecu AntaLya
abii oldu beCOk iyi oldu hemde
kazasız belasız binersin inşallah
if it ain't BOEING..I'm not going..!
çok güzel gidiyor gerçekten, 100-200 10sn altında ölçtüm bende atmosferik bi fn2 için bence çok iyi bir derece, kazasız belasız sürüşler
yaw bırgece su pıstonlu egzntrıklı ctr lerı toplayın da benıde cagırın. atmosferık typer sesı ozledım.
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu videoya bakıyorum golf gti ile olan denemelere bakıyorum gti denemesinden sonra fn2 ne kadar daha hızlandı yada gti da bu kadar gidiyormu ?
maşşallah çok ii gbi geldi bana.
honda da alınası tek araç FN2![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)