bence benim aracım çokta iyi gitmiyor, sonuçta 163hp üzerine chip ve katalizör iptali var, otomatik şanzımanım 4 ileri, 80-130-200-285 gibi oranlar(6000dd 262 max gördüm) turbo beslemeli orjinal 12t turbosu var, 0.6bara geldi yazılımdan sonra, stock 0.4bardı , herkesin ihmal ettiği aracımın ağırlığı fazla değil 1210kg sadece
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
Aşina olmadgm araclar oldgu ıcın sordum baska vtecle denednmı dıe.
Şahsen vtec in speclerıne gore yurumedgnı dusundum kı şahsi fikrim yine yurumuyo
Ama bekledgmden iimiş volvolar ki aracının cok ıı olmadgnı soluosun demekkı ii halı napıcak
Neyse kazasız belasız bin aracına satmamış olsaydım fitengımı bende denemek ısterdım..
gelirim abi, ince mevzum var benim ankarada, geceleri boşa çıkıyorum, bi akşam haberleşir deneriz
haklı olabilirsin, bende vtecleri çok iyi tanımadığım için , yorum yapmam yanlış olur yürüyüşü için, inşallah, bir iki ufak işlemle arabamı biraz daha ileri götüreceğim, çokta yüklenmeden binmek istiyorum 230bin km de araç ilk motoruyla, çokta riske atmamak lazım
bu hangi vtec yaaa... hiç yürümemiş öle görünüyo.. yanii m3 geçen atmosferik vtide var 325e geçilen vtide var![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
karıştırmıyorsam alper1001, geçen ankarada mertin T4 le deneyen vs migros buluşmasına gelen arkadaşımız...
bu videodaki vti nedir ne değildir bilemem ama Şeref abinin vti ile durumlar epey farklı olur, vti ciddi şekilde önde olur ama tabi fırsat olursa denenir tabi belki s40 da değişiklik varmı yok mu bilmiyorum.![]()
bu fırsat kacmaz vtec gecme sansıhonda lardan hoşlanmayan forum sakinlerı vıdeodakı vtec ı kacırmayın usenmeyın gıdın deneyın karlı cıkarsanız zaten drag vıdeosu bomba
yorumum vtec ıcın sadece![]()
imkansız bişey o şekilde bi vtı içinden geçer s40 ın keşke deneme şansımız olsa da arkadaşla benim vtı ile denesek .. ciğerli bir vtec değildir o
arkadaşlar bu videodaki vti iyi yürümüyor olabilir ama, bilmeyen arkadaşlar için söyliyeyim volvo ciddi bir şaka makinesidir....
hele arkasında t4 yada t5 yazıyorsa typer(standart) la bile yanaşmayın derim boy boy üzer(t4le belki)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)