AHahahaha bu noktaydı :D
Printable View
SS in stock haliyle 2 kişiyle kalkıp tek kişi rolle çıkan chipli bir rs i geçeceğini düşünmüyorsunuz heralde bu videonun çekilip konması bile saçma ve ilginç.. teke tek deneme içinde SS teklifte bulunmuş ZY teke tekte geçileceğini kabul etmiş zaten bunu uzatmanın mantığı yok
yahu sen kimsin bilmiyorumda arkadaşım benim arabamla okanın arabası ve kendisi arasında kaç kg fark var peki bana bunu bi söylermisin?
o okan yalamasına söyle madem siz okadar delikanlısınız hadi okan çıksında bi benle yürüsün bakalım ona lpg ile hard core yapacam, hemde tarlada bayırda gezen jiple.......
okan okadar yalama bi herifki onunla olan denememiz bittikten sonra yüzyüze konuşurken geçildiğini kabul etmiş ve eve gidince elindeki bitakım videoları kesip biçip yiğit beni 1 kere geçebildi diye konuşmuştur.....
o akşam en aşşa 20 30 kere başılmış sıkılmıştır, adamın elinde beni geçtiğini gösteren 3 tane video var onlarıda roll'ün sonunda artık benim turbo şişince çekebildi bir iki tanesinide editlemiş çakal 5 6 kere geçmiş güya......
ulan aradan 2 3 ay geçmiş eskişehirdeki arkadaşlarım gelip diyor bana okan seni geçmiş hacı diye......
yani dicem şuki, teke tek deniyelim delikanlıysanız diyene kadar o yalama önce gelsin 300 350 hplik bi cam car eşliğinde benimle yürüsün TABİ YİYORSA!!!!
ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..
yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim :D
yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..
yok bakkal hesabı ile olmaz bu işler okanın denediği araçla ben denedim o 1 boy ben 3 boy attım filan yan yana yürümeden bişi belkli olmaz ben yiğite farkı görelim die deneyelim dedim herkez bilio benim nasl gittiğimi zy nin sahibide söler ztn nasl yürüdğümü ;) o yüzden bakkal hesabı yapmayalımda ben denerim sııkıntı deil yiğit beni 10 boyda geçse sorun deil bende geçsem sorun deil maksat muhabbet zevk adam olduktan sora
ben denerim benim için sıkıntı yok ki yürümeyenlerle deniceğime yürüyenlerle denerim millet izlesin keyif alsın bizde keyif alıp muhabbet edelim ss lede denerim sorun deil ben yiğitle denerken ama aynasına kdr girip kapatmıcam aynasını ;) :hahaha::hahaha: yanyana basınca belli olr herşey bakkalla olmaz bi gün o araba yürür bi gün yürümez filan turbo arabanın sağı solu belli olmuo çnkü ;)
yaaa alıcan ne muhattap oluyosun hala bunlarla butun forum kendını cekmeye calısıyor bu barzoculardan sen hala muhattap oluyosun
adam yanında 100 kilo adamla denemeye çıkmış siz hala 25kg da takılı kalmışsınız 100 nere 25 nere böyle video olmaz zamanında bir gün sonrası teke tek deneme teklif edilmiş denenmemiş zaten 100 kilo yu ss ten alırsanız bi okadar fark daha atar zy ye bunları tartışmaya gerek yok videonun konması baştan hata zaten
neyin kafasındasın kardşm sen ? 25 100 kg vs vs 5 boy döşedi dimi videoyu izledik gördük 25 kg o kdr boyu geri kazandırmaz hee yine deneriz diosanız gelin sohbet muhabbet sora deneriz bende denerim o sıra;) hee okan sen yazıosan bunları ztn sıkıntı deil gel deneyelim diorz bizde zy ilede benlede yiğit forestrlada dene burda knşmakla boy kazanılmıo..
efendi olup bazı şeleri kabullenseniz sorun çıkmıcak hiç ama kabullenemiosunuz die başınıza bunlar gelio =) utkucum helal olsn :D helallinden 5 net boy :D
geçmediğini iddia eden yok zaten çıtır yüklü bir 106 gti bile tek kişi o şekilde yanında giderdi SS in :) eğer bu deneme 2 kişiye 1 kişi normalse sende başka rs lerle yanına 100 kilo alıp onlar tek kişiyken deneme yaparsın bizde izleriz nasılsa çok etkilemio dimi :)
iyi forumlar
ben okan deilimbe kardeş ama söylerm gerçi artk ss le denemek isteyen gelsin burgaza diodu ikna edersek orta bi yerde buluştururz denersiniz
bu arada ss in orjinal yazılımla egzos filtreyle hala hepinizin chipli yüklü haliyle denediğini unutmayın nasıl yürüdüğünüde az çok herkes öğrendi zaten sonra tekrar nos bastı kıl yaptı yün yaktı olmasın olacaksada önceden araca bakın iyice ne var ne yok öyle çıkın
Beyler fazla uzatmaya gerek yok yollarda cevap verin birbinize
Artık şu Clio Rscilerin bence tartışmaya son verip önlerine bakmasını istiyorum
Düzgün uslu bir şekilde düzgün çekilmiş videolar bekliyoruz
Muallak olmadan cevapsız sorular olmadan yapılsın
tamam sende haklısın çünkü dışardan bakıldığı zaman olaylar cidden çocukça geliyorda başına gelse cidden delirirsin... bu okan yüzyüze konuştuğun zaman çok cici çok efendi bi arkadaş o deneme gecesi ne güzel bitmişti evlere dağılmıştık adam gibi ama eve geleli yarım saat oldu bütün heryerinden yalama vermeye başladı adam... yani olay sadece araba değil hangi konuda olursa olsun insan deli oluyor sende bana hak ver biraz....
işte böyle olunca bu işler asıl keyfi çıkıyor....ep3 typeR la olan deneme videolarınmın tech e koyulmasını şahsen ben istedim mesela adam beni 5 6 boy ayırmasına rağmen... sonuçta altımızda 2000hp araçlar yok tabiki geçen birileri çıkar mühim olan adam olmak....
ne ssmis bee
İbo Okana söyle önümüzdeki haftalarda bi roll gecesi yapalım ben de gelicem hakem olarak :) Alicanla Foresterla typeR larla hepsiyle denersiniz. Kimse kimseye atar gider yapamayacak. Yapanın kulaklarını fena çekerim. Zaten benim olduğum yerde öyle bi saygısızlığı iki taraf da yapmaz.
Adam gibi herkes güzel güzel denemelerini yapar sonuçlar ortaya çıkar. Ama rolleri ben organize edicem. Öyle koltuk söktüm, yanıma hafif adam aldım, yok 2 de 50 de bastım 180 de gaz kestim gibi adaletsizlikler olmayacak. Deneyecek tüm araçlar ikişer ikişer çıkacak sıkacak gelecek.
Sen Okana haber ver Bulgar benzinini alsın ve hazırlansın gözlerinden öpüyorum onun :D
rüzgar okanla bi daha araba denersem aramızda 1 şerit boş kalacak , sizde bırakın farkı görün :) :)
Onun tünelle alakası yok. Okan roll yaptığı arkadaşları ile çok içten ve samimi bir ilişki kurabilmek adına roll esnasında yakınlaşma gösteriyor. Hemen farklı yerlere çekmeyin çocuğun iyi niyetini :D Benle yürürken de bu yakınlaşmayı göstermişti. Saatte 150km hızla giderken bi ara benim arabanın kapısını açıp yanıma oturacak sandım o kadar yakınlaştı yani :D Canım kardeşim meğer ne de çok severmiş beni :D
yaw bu okan sizi geçse suç kafakafaya gitse suç geçilse herşey normal.
Adam sizi geçer kalkar nos bastı yada arabam bozuktu dersiniz .
Yanyana yürüseniz yakınlaştı tünel yaptı zart zurt dersiniz .
Geçilse havalara uçarsınız hemen videolar buraya yığılır . Ama bir kere soran olmaz SS te varmıydı bir sorun nasılsa sizinkilerde geçilince arıza olur SS te olması imkansız .
Anlayamıyorum bu olayları rolling likten çıkmış sizinki :) Okanada söyledim zaten bence artık hiç denemesin şu bahane üretenlerle çünkü yine aynı şeyler olacak gerek yok geçse yine olay olacak yine bahaneler havada uçuşacak :)
2 kişi ile rolling yapan aracın yanına gelip tek kişi basıp birde çekilen videoyu geçtik SS i diye buraya koyan bir zihniyetin psikolojisinden şüphe duyarım ben :)
o da aradaki mesafeden kaynaklanıo .. eğer okan istanbulda oturmuş olsaydı eminim herkesle kanka olurdu çünki gerçekten öyle bi insan ama adam o kadar yoldan gelip denediği arabaları geçip yada yürüyüp o kadar yolu geri döndüğü için bu sefer iş forumda klavyeye kalıo , ee herkeste bilio klavye başında arkadaşlık dostluk olmuyo , en yakın arkadaşlar arasında bile şu demir parçaları için kavgalar çıkıo , ondan sonra çirkin insanlar çıkıo onlarda burgaz tayfası şöle burgaz tayfası bilmem ne deyip atıp tutuo , ama bilmiolar ki o burgaz tayfasının arkadaşlık ortamı hiçbirininkinde yok ..
abi ataşehir bize çok uzak kalıyor ve doğru düzgün bi yolu yok hep kalabalık ama orta noktada biyerde buluşalım ,mesela çerkezköye doğru otobanda sıkalım bomboş mis gibi yol salçasız ;) eğer uyarsa günü ayarlayın bende burda okana ayar yapayım :) çünki en son ki muhabbetlerden adam bayağı bi soğudu roll işlerinden ama ayarı bende ;)
çok uğraşıyorsunuz bu arkadaşlarla (lüleburgaz tayfasıyla).. rahat bırakın adamları yaw.. :)
bence en mantıklısı okanın bu kadar konusu dönüyor ve videosu yayınlanıyor ise onunda söz sahibi olması konuya yazabilmesi herkes şuanda istanbullu tayfanın ağzından denemelerin detaylarını dinliyor ama okan hiç birşey yazamıyor doğal olarak herşey farklı yansıyabiliyor millete bu yüzden üyeliğinin tekrar açılması en mantıklısı olacaktır ilgililer ile konuşulsun halledilsin bu konu adam kalkıp okadar yol yapıp denemelere geldiği halde okadar fake üyeliğin hala olduğu bir sitede onun üyeliği bannlı duruyor ise bundada bir art niyet arar insan
buna bende kaltılıyorum adminlerden rica etsek eski hatalarını silip tekrar üyelik açarlarmı, çünki burgaz tayfası yancı muhabbetleri hep burdan çıkıyor adamın üyeliği yok ya bizden yazıyor yada yazamıyor her konuya mütabık olamıyor sonra yancılar şakşakçılar burgaz tayfası bilmem ne diye biz kötü oluyoruz adam derdini anlatamıyor bizde arkadaşı olarak ona yardımcı olmaya çalışırken biz tekrar kötü oluyoruz .. sonuçta bu okan sürekli arabasını denemek isteyen roll sever arkadaşlardan biri ki sevmese burdan kalkıp 230 km yapıp taaa ataşehire gitmez .. ben kendi adıma Adminlerden rica ediyorum sıkıldım bu tayfa mayfa muhabbetlerinden okana tekrar bi üyelik açılsın herkes kendi adına konuşsun ..
Okan'a tekrar üyelik açılması 30 saniye, yeni üyeliğin banlanması maximum 5 dakika :D