birşey daha atar gider yapıodu ya utkuyada söledim beni nie çağırmadın die istanbula gelince arıcam seni diodu bekliyorum hala burdaysan gel diorm ;)
Printable View
2 araçta elinden ne geliyorsa yapsın spec denesinler .. o boylar öyle 25 kg lerle kapanmaz. Öyleyim en hızlıyım dersin,rüzgar tünel yaparsın birgün böyle çarpılırsın çok normal,Allahtan büyük değil kimse.kibirlenmekden ,böbürlenmekten vazgeçin,mütevazılıktan korkmayın..
SS,VE rs şuan ataşehrde otrduk kahve içiorz geln gden varmı?
hbr verirsin o zaman özeldn yolluyrum teli
Benim anlamadığım SS Clio'ya yolcuyu zorlamı oturtmuşlar. Madem 2 kişi gazlamak istemiyordu indirmeyi akıl edememişler mi? 2 kişi kalkıp yürüyorsan bunu bahane etmiyeceksin o zaman.
ZY rs tede 2 kişi var diye biliyomuş Okan denedikten sonra anlamış tek kişi olduğunu yanındaki arkadaşnı indirmiş tekrar denemek istediğinde karşı taraf kabul etmemiş
size bu bilgi kaçıncı ağızdan geldi bilmiyorum ama ben okan'la hakan'ın denediğini bile bilmiyordum. görür görmez de hakan'a git, deneme dedim.. hiç denememiş de olsa aynı şeyi derdim. neden kısmına gelirsek, akşam beni ataşehire çağırdığınızda selçuk'a güzel güzel anlattım.. isterse kendisi yazar haklı sebeplerimi..
adam olan gelsin beni 10 boy geçsin.. ama burda farklı, yüzyüze farklı konuşmalar, video montajları vs dürüst, efendi adam işi değil. hüseyin abi (cvk rs) videoları koymasa nerdeyse okan insanları 200+ hp RS geçtiğine de inandıracaktı.. tüm bunları hakeden kendisi.. afiyet bal şeker olsun..
Okan yandaki RS'de kaç kişi olduğunu sayamayacak kadar amatör değil. Orda hesap şuydu, zaten video kayıtta, 2 kişiyle bile geçtik (en kötü yan yana gittik), alın videosu da var, demek tek kişi olsak boy boy saplardık... O muhabbeti yapacaktı.. Hesap tutmadı.. Başkası olsa böyle düşünmem de okan'ın mantalitesinin özeti budur..
diger araçta tek kişi olsaymış ne farketcekmiş ? 2 boy küçülse aradaki fark hadi 3 olsun . ee sonra ? :D
SS'i otobanda sağa çekip, yandaki arkadaşı diğer arabaya aldıklarını gördüm ben. Ama sonra bir daha denediklerine şahit olmadım.
Benim gördüğüm tek problem şu, çok riskli denemeler oluyor, bu da hırstan olsa gerek. Aynı şerite 2 araba girip, yolda duracak kadar yavaşlamak falan pek sağlıklı durumlar değil.
okan dun btn gün yanımdaydı,aynı şeyi bnde söledim nasıl farketmedin tek kişi olduğunu ddm.oda adaş dneme btti ukku başka arabayla yanıma gelince anladım dedi,arkadaşını indirip tekrar deneseydin dediğimde de indirdim tam deniycektik ukku geldi ZY rs e bşeyler söledi ondan snra ZY dnemdi bnle dedi
masallah'a büst'te ...:)
vay bee nee olaylar dönuyo komplo bunlar komplo:)
Sakin ol şampiyon :D
http://i54.tinypic.com/2q0k5z6.jpg
:):) dogru soze ne denır
Maaşallah ZY'ye farkını ortaya koymuş..
vay ne dengesiz adamlar varmış burda yahu
Adamlar denemiş ZY kişi ve kilo avantajıyla ayrıca motorundaki oynamalarla bazı gözü ayarsızlar 5 desede en fazla açtığı 3 bilemedin 4 boy geçmiş. birde okadar önemsemiş ve büyük görmüşlerki SS i videoya çekmişler geçti beni tek kişiye 2 kişiyken diye konuşmayı videoya bile almış gizli kamera hesabı
Biri kalkmış konuya salça olmuş trakyalıları kötülüyo daha dünkü b.k apaçi
Birileri kendini kandırma peşinde eline bir video gelmiş fakirin umudu işte .. SS i tek kişi olunca geçtik derdindeler tek bir adaletsiz ve saçma bir deneme ile sonuca varmışlar
ha geçtiniz evet sadece filtre egzoslu ve sizden en az 60-70 kilo ağır bir RS i manifoldu taşlı yazılımlı ve 60-70 kilo hafif halde bir RS 3-4 boy geçmiş evet sevinin vay moronlar sizi
Bu ağırlık olayı tam ters olsaydı ZY aynı kilo kadar ağır olsaydı ozaman zaten videoyu istemeye yüzünüz bile olmazdı
bu yazıyı herkes üstüne alınmasın . bu yazının her bir başlangıç satırı bu konuda o satır hakkında yazan kişilere cevap niteliğindedir
Dün Ataşehirdeydik saatin ilerleyen saatlerine kadar
Keşke gelebilselerdi burda konuşan kişiler
Muhabbet sohbet ederdik en azından
gizli kamera mı?
okanın bıldırcın suratını çekmeye çalıştım, kamerayı kendisi de gördü de dili tutuldu :)
neyse takılın. biz o kadar yaptık ancak 1 boy öne çıkabildik. eşit şartlarda SS üzer, atlar, zıplar.
Can, getir oğlum kumları :)
Sana telefonda söylediklerimi hoparlör açıp herkese dinletseydin keşke.. Benim kimlerle ne şartlarda muhattap olup olmayacağımı, gerekçeleri ve geçmişe dayalı, muhtemel sonuçları ile güzel güzel anlattım 1 gram abartı ya da saptırma olmadan. Sen de biliyorsun..
İnsanlarda bazı şeyler ya vardır ya yoktur.. Sonradan eklenemez.. En iyi senin bilmen lazım :)
utkuda hata utkudaaaaaaaaa :D:D:D
shellkolik sen okansın sanırım.orda yüz yüze geldik ne kadar konuşmalarımdan davranış tarzımdan bi şeyler cıkardığını sanıyorum yazılarında seviyesizlik var haraketlerine dikkat et bu ortamda klavyeyi eline alan istediği gibi yazıp ciziyo ama doğal ortamda sanki o kişi değilmiş gibi konuşuluyo ya olduğun gibi ol yada göründüğün gibi ol bu şekilde yazarsan her kezin antipatisini toplarsın bi gün biri sana çok kötü patlar.
konunun açılış şeklide içindeki yazılarda offside zaten başka bir konu açılmış diğer konuya ve bu konuya tavrım çok farklı çünkü konuların açılış amaçları ve insanların içinde dışa vurmaya çalıştıklarıda çok farklı ii sohbetler size ben gerekeni 1 mesaj öncesinde söyledim
Bence gayet eşit bir deneme olmuş ağırlıklarla
Bende diyom okan nıye hıç vıdeo paylaşmıo :D Demekkı kösülmüş :D:D
bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış atasözünün açıklaması olmuş konu ss fransa dieppede üretilmemiştir belki.bir sonraki rs'i alana kadar en iyisi o neden uğraşıyosunuz ki
ProjectCars TR
doğruları gerçekleri görmek isteyenler bu konudaki yazışmaları okur
gecilince fiyat dusmus 18750 olmus :)
çok komik yaa ...bi o siteye bi bu siteye bakıyorum...merak ediyorum doğrusu nedir bu işin ...ama bi gerçek varki SS rs ve okanı trde tanımayan yok..reklamın iyisi kötüsü olmaz...