M makineleri resmen askeri standartlarda uretilmis. Biz motoru soktugumuzde gozlerimize inanamadik. Alette 22 subap calisiyor, krankin bir gozunde semente catlagi var, pistonun birinin tepesi kirik ve 3-4 silindirin arada conta yanmis durumdaydi. Alet bu sekilde 10 psi boost ile bir cok araca saka yapiyordu.
Sirf hobi olsun diye soktuk, sokmesek daha tepesine ufleye ufleye giderdi
Bosuna dememisler, tam turkceye cevirince biraz ilginc oluyor ama almanyada bir alman ile sohbetimde soyle bir cumle soylemisti; amg yi yapan ustalar para ile calisir, m gmbh de ise alin teri ve muhendislik metali islatir..
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Seviyorum m3 lerisonuç çok doğal arkadaşlar,şaşırmaya gerek yok. m3 vaaar m3 var
![]()
maşşallah kor'a ..plakası ile bu kadar özdezleşir bir araba.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Maşallah kaan araba çok guzel yuruyor ...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Maf s2000 le birçok kez denedim..Geçme geçilme kaygısı olmadan keyif için deneyen nadir insanlardan hiç bi konuda da tartışmaya girmez sahibi.Kondisyonuda birçok s2000den iyidir.Niye bu kadar üstüne gidildi anlamadım m3 ün reklama ihtiyacı yok yeterince iyi gidiyor.Hırs yapcak yanlış adam seçmişsiniz bence
Neyse Maşallah iki aracada..
Dr.Ecu
Yurt dısı videolerı gibi M3 onde sanırım olması gereken bu
masallah KOR M3 e
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık