bak buna birşey diyemem işte.. maşallah dahada hızlanır inşallah.. m3 leri severim e36 estrolil mavi flaan :)
Printable View
muharremcim konuyu hareketlendirelim o zaman sökükken gelseydim hap yapardim seni:) şaka bi yana denemeden bişey sölemek yanliş olur o zaman sen cağirdin ben sana sölemiştim arabam boyacida kaldi 1.5 ay kaldi hkn m3 le fln denemiştiniz bende bidaha söküp denemek istemedim sökme işini de araba da işlerim vardi harman kardon ve elektrikli arka kelebekleri bağladim zaten bunlar için sökücektim sökmüşkende toplamiş olduk arabayi ankaradan deniz die bi arkadaşla denicektik kısmet olmadi onun arbasida söküktü fln filan...
arabadan 180 kg sökmedim 100 kg anca bilemedin 120 gelir sunruuf u sökmüştük 40 kg die 12 kg geldi mesala örnek verirsem bana sorarsan urfanın s2000 i maf dan baya hizliydi maf la aramizda 5 6 boy fark oluo 210 a kadar ondan sonra baya gider m3 k prolu typer la denedim de 200 e kdr 1 boy önde olup 230 240 larda 2 boy en fazla max 3 boy olur hilminin demesi araba daha hizli bana sorarsan o zamanda 277 hp cikio du 275 cikti bi sefer yani hep ayni rakamlardaydi bi değişiklik yok o yüzden denemeden bilemezdik
bakarsin bizde TURBO yapariz o zmn deneriz senle:)...
benim su arabanin ayarini tam yapiim buji vs de almam lazim bide bu sefer 275 lastikleri sokucem ole bi deneyelim havalar duzelince maksat eglence muhabbet
kanka hızlı olabılır hızlı olmayadabılır. cunku 286 ların sanzumanı ıle e46 ların sanzuman oranları aynı degıl bılıosun. 286 da bıtmeyen 3.vıtes faktoru var. zaten araba orda acıyor farkı :).
ıyı bır e46 ıle ıyı bır 286 nın arasında 4 boy fln olur ama top speed de olur. 250 lerın ustunden bahsedıyorum. yanı 240 lı rakamlar hemen hemen aynıdır.
ama herzaman soyledıgım gıbı denemeden hıcbırseyı bılemeyız. Muharremın araba cok ıyı gıdıodu. ben motorlaydım o gece ben 240 ıken benım yanımdan gecıolardı yanyana. (600cc 90hp motor vardı ozmn hahaha) o gece tum denemelerı en net goren benım. hatta cok one cıktım dıe gazı bırakıodum bıdaha basıodum adamlara yetısemıodum hahaha 600cc acızlıgı :)
Ahmet
Eskiden shell 100 oktan vardı ve m3 maalesef bununla daha başarılı gidiyordu. Şimdiki benzinle çok fark vardı . Aslında araç tam performans yürüyemiyor şu anda . O dönem hondalarda belki 100 kullanabilir ama m3 çok farkediyordu başka bi araba oluyor resmen. Sahibi daha iyi bilir sormak lazım.
konu uzadıkça uzamış neyse havalar düzelince demekki baya m3 vs s2k denemesi görücez hadi bakalım.
Böyle konular bazen çok işe yarıyor insanlar hırslanıp araç hazırlıyor yoksa kimsenin egsoz bile takacağı yok.
E36 M3 ü 100 oktan yürütmez aksine yavaşlatır cünkü o arac lar 98 yılına kadar üretilmiş araçlardır ozaman da benzin kalitesi ortada 91 oktan yakıt vardı 93 oktan bile yeterli
şimdilerin 95 oktanı yani
eger ki 100 oktan alırsanız avansı fazlası ile kısmış olursunuz buda aracın yürümesine degil yürümemesine sebep olur kendinizi kandırmayın BMW ciler
aynı hastalık S2K da da var
97 oktan la degil 95 oktan ile daha iyi yürür S2K lar
100 oktan alınca stop ediyolardı S2K lar o derece yani
Redbull tabi böle konular olucak esnafa hareket lazım :)
görelim hızlı S2K ları ama ben esas coopers nickli arkadaşı merak ettim HULK la denicekmiş