Beraber İzlicez Cartoon Network Merak etme Hulk Telefonun olmasada senii tanımayanmı var miniks yazarım googleya çıkar telefonun :D Ünlüsün sen Neyse konu çok uzadı Ben gidiyorum sanayiye Arabamı hazırlayım :D ehuehhe hadi görüşürüz
Printable View
Beraber İzlicez Cartoon Network Merak etme Hulk Telefonun olmasada senii tanımayanmı var miniks yazarım googleya çıkar telefonun :D Ünlüsün sen Neyse konu çok uzadı Ben gidiyorum sanayiye Arabamı hazırlayım :D ehuehhe hadi görüşürüz
taakunnnnnnnyaaaaa pokuuumaannnnnnnnnnnnnnnnn :)
miniklerin tarzı ne hoş değil mi? ben o gece çok makara yapmıştım hilmiyle haaa huuu diye acaba bizim öle yapmamıza mı bozuldular?
hahahaha hatta zuhahahaha
bu KOR icin is basa dustu galiba
setup tam bitsinde alem s2000 gorsun :D
ahauahuahuahuahah
hahauahuahuuahhuaa
Batıkan hiç gülcegim yoktu :)
2 aracada maşallah
Her İki aracada maaşallah =) bu m3 ler ayar ediyo beni gecen seyfi şaka yaptı bana =)
bu konunun hareketi bitmiş ya.. mesela urfanın s2000 i gibi giden bi s2000 bu m3 le kafa kafaya giderdi veya m3 geçse bile bayağı tutunurdu böyle bir anda açamazdı. KORm3 önceden 180 kg söküktü anca 5 boy geçiyordu urfanın s2000 i ,şu anda toplu 180 kilo hemen hemen 5-6 boy kazandırır kaybettirir,zaten o zamanlar sökükken denemiyordu bizimle kaan arkadaşımız :) . şu andaki farkta hemen hemen 5-6boy kadar..
bu videeoda sökük m3 ve RYH typeR ile urfanın s2000 o dönem kafa kafaya gidiyorlardı.
http://www.streetfire.net/video/ryh-...0m3_195166.htm
http://www.streetfire.net/video/ryh-...-m3_195282.htm
Bi konuda honda ve bmw varsa bu kadar sakinlik yakışmaz :D birşeyler olmalı..
Kaan Hayırdır Canınmı sıkıldı otobana inmişsin :)
Maşallah her iki aracada
Kaan Mafa yamuk yok ankaradan bizzat ben sattırdım arabayı:)
Bmw Honda Kardeşdir araya giren kalleştir :P
94 3:25 alıp turbolasammı napsam şeytan dürtüyor :)
egemen bu o hondamı??
kanka ozaman kaanın arac yeni yapılmıştı motor biraz sagırdı
sonradan cok acıldı
inan şu anda ozaman sökük oldugu gibi gidiyor o yüzden eski videolardan kıyas yapma bence
ayrıca eski halimde ben zaten cok geciodum onları M3 beni cok daha fazla geciodu o videolarda 240 lar yok kanka :)