çok güzel, güle güle kullan. ben de 0-235 videosu çekmiştim zamanında
çok güzel, güle güle kullan. ben de 0-235 videosu çekmiştim zamanında
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
maşallah ciğerli bir rs bence sonuç gayet iyi tamamen stock için
daha oncede belırtmıstım bu arac ılk stok ken bendeydı dıyeben bu aracı satarken superchıp ı ustunde bıraktırmıstım 8250 cevırıyodu ızmıre gıttıgınde
sanırım sonradan standarta dönülmüş,
kat ıptalı komple duz boru ss son susturucumda vardı . ama satarken orjınal egzozunu takıp vermıstım ortalar duzdu ve kat yoktu ustunde , şuan hala öylemı acaba ?
bu akşam eve dönüşte aynı yolda ufak bir deneme daha kaydediyim dedim,biraz daha devirli kullandım.
80-200km - Car Videos on StreetFire
80-180km 15s
100-180km 13s
bu sn leri videoedit programında başlangıç bitimi zoomlayarak belirleyip çıkarıyorum bu arada,maksat farkı görmek kesin sonuç değil tabiki de.
8000i denemedim ama sanırım 7500 ün altına iniyor rahat,bugün altına baktık dikkatli,evt kat gözükmüyor orjinal son susturucusu üzerinde,sanırım egzoz sistemini headersten sonra 63 mm çekip bir tane otto tipi son ile bitirirsem rahatlıcak epey.
chip olayını sıfırıncımurata sormak lazım sanırım![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
7500 altına ınıyosa duruyodur sanırım superchıpbende 63 mm komple yapmıstım ozaman,aynı duruyosa bı kontrol ettırın cunku gayet guzel portsuz yapılmıstı , son susuturucu olarakta magnex koymustum , cok bos kalmıstı arkası , daha sonra supersprınte dondüm daha memnum kaldım , biraz sıkınca son susuturucu daha ıyı olmustu, bırde custom fıltre kıtı vardı ve gıderı baya ıyıdı
edit: ben yazan kadar cevap gelmıs![]()
superchips amma gereksiz yüksek devir kesici koymuş inanmışlar 8250dd falan...hem zararlı hemde arabayı yavaşlatan cinsten.
superchips in ilk nesil yazılımları boyle 8300 donuyor, sonra kendisi de farkına vardı yeniler 7800 donuyorlar. Ben de yeni nesil var, 1000 TL vermistim, sonra laptopta masaustunu susledıler kendılerı. Cok kotu yazılım degil aslında, hatta AFR si falan off-shelf ciplere gore iyi sayılır.
7900 den sonrası bos donuyodu zate kullanmıyordum, 2004 senesi idi ben chıpı yaptırdıgım zaman pek fazla secenek yoktu ozamanlar![]()
http://www.streetfire.net/video/clio...mm_2204682.htm
63mm komple egzoz ve 63mm girişli otto tarzı son susturucu ile,
yakınlarda aküyü bagaja alıp şu cai işine girmem lazım sanırım...
stock için gayet güzel maşallah![]()
Sana tavsiyem bir an önce Fastchip' in Ron98 yazılımından vazgeç. Hemen hemde. Aynı şeyi ben de senin gibi yapmıştım. Egzoz ve cai ile yine de fayda etmemişti. Şu halinle CAI egzoz ve headerslı ciğerli bir Vtec sen 4 sonlarına doğru gelirken yanından uzar gider ve sen daha 5. vitesin ortalarındayken 4-5 boy önüne çıkar. Burdan bile bariz farkediliyor araban 4. vites sonlarına yaklaştıkça resmen yığılıyor. Araba 200 km üstüne çıkmamak için tırmalıyor resmen
Sana tavsiyem mutlaka wimmere geç. 1-2 7800 devir dön 3. vites 7300 dön 4. vites 7000 dön.
İyi bir CAI desteği ile bu dediklerimi yaparsan o zaman şu halinden 3 ila 5 boy ileri gidersin![]()
ne diyim hislerime tercüman olmuşsunuz,bugün googledaki aramalarım "clio sport 2.0 wimmer "
şeklindeydigerçekten ben de videolarıma bakınca dediğiniz gibi 200 civarlarında araba gerçekten tırmalıyor,ha eti ne budu ne diyecek olan olabilir ben de çok iyi bilmiyorum ama amaç hep bir adım ileri gitmek,tavsiyeler için teşekkürler
![]()
100-200km hızlanması kaç peki?
Bence 100-180km hızlanması 13 sn ise oda bilemedin 16sn lerdedir buda bence hiç fena bir hızlanma değil stok araç için
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aracım sanırım artık stock kategorisine girmiyor çünkü komple egzoz sistemi ve de önceden kalma bir yazılım var ama stock motorla ne kadar farkeder bilmiyorum aralarında çünkü üst hızlarda daha iyi olabilir gibi sanki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)