User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: volvo c70 turbo & CTR

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu başlığın 3 sayfasını arabanın bana ait olduğuna dair en ufak bir fikrim olmadan okudum. hatta mustafanın , burda herkes istediğini yazabiliyor videoda da istediğini söyler yorumuna katılmadığımı belirten bir post atayım dedim üşendim. çünkü ne herkes istediğini yazabilir ne de söyleyebilir. orada ki aracın başkasına ait olduğunu düşünerek ayıplamıştım videoda ki konuşmaları ki-araç bana aitmiş . bu tarz hareketler yakışmıyor. ağır olmak lazım biraz. kimseye zarar gelmez ağırlıktan efendilikten.

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma arkadaşım o zaman orda benim bir rolüm yok hoş bişey değil tabiikide ama sonuçta ortada ne plaka ne bişey var

benim bir hatam varsa özür dilerim bu işin tadını kaçırmayalım o gün orda gayet efendice denemeden önce de sonra da konuştuk kısaca selamlaştık içerde olanlarda da pek kırıcı bişey göremiyorum ama yinede çok tasvip ettiğim şeyler değil tekrar görüşürüz adamakıllı konuşuruz sonuçta benim bir kötü niyetim olmadığını bilmeni isterim keza kadir abi de bunu kötü niyetle yapan biri değil diğer araçlardaki videolarda da böyle diyalogları vardır biraz eğlence biraz gırgır neyse işte tekrar diyorum kusura bakma inşallah ilerde tekrar görüşürüz o zamanlar böyle şeyler olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kursat bosver mutlu olsun arkadaslar herzaman gecemiyorlar. bir kere yakalamıslar gecmisler, videoya cekmisler diledikleri gibi yayınlasınlar.

kursatın arabası bizim garajda turbo yapıldı. su anda bircok wrx ve sti ı rahat geciyor ama adam ne videosunu yayınladı, nede tutup konusunu yaptı. cunku amacı onu gectim buna iteledim degil. herkezden de senin gibi mutevazi ve aklı basında olmasını bekleme. agırbaslılık zor is.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi konu açtık nerlere geldi... ufak heyecanlar olabiliyo çekım sıralarında fazla buyutmemek lazım...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o akşamki rastgele denendiğinde olanlar arasındaydım ve doğruya doğru facia taypardaydı ve volvo tayparı geçmeye başladığında sağ sinyali yanıyordu nedense... bikaç kez denendi ve volvonun her geçme anında sağ sinyal yanıyordu...

ayrıca o araç içindeki muhabbetler dışarıda olsaydı hoş şeyler olmazdı. anlık heyecan yüzünden kim olursa olsun rencide etmemek lazım...

kazasız belasız tekrardan herkese

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi konu açtık nerlere geldi... ufak heyecanlar olabiliyo çekım sıralarında fazla buyutmemek lazım...

serkan herkes 18-20 yaşında genç değilki. Yorum yaparken veya karşı taraf için konuşurken biraz dikkatli , saygılı olmak lazım. bu heyecan olmakdan çıkmış biraz ... .
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan herkes 18-20 yaşında genç değilki. Yorum yaparken veya karşı taraf için konuşurken biraz dikkatli , saygılı olmak lazım. bu heyecan olmakdan çıkmış biraz ... .
    evet sorun ztn videonun konmasında çıkıo.. bizimde böle bi cekımımiz olmustu önceden sesıni kesıp yayınladık...

bide su sınyal olayını anlamadım hıcya neyse....
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse arkadaşlar videoları koyan arkadaş sağolsun kaldırdı videoları koyan ben değilim konuşan ben değilim yapan eden ben değilim birde adımızı nos bastı ya da çıkarttınız sinyaller parklara bağlı diyorum sinyale nos bağlanırmı ? nos hayatta kullanmadım diyorum kullansamda sinyale bağlayacağıma başka bi düğme kullanırım yani...
    neyse herkes kendi bilir arkadaşlar videoar da yok artık bidaha deneriz 1-2 hafta sonra tekrar turbo upgrade yapıyorum o zaman ne video olur ne başka bişey hatta isterseniz benim yanıma kendi aranızdan bir arkadaşınızı koyarsınız nos varmı nos yokmu kontrol eder daha boşu boşuna uzatmayalım videolar kaldırıldı bi kusurumuz varsa tekrar kusura bakmayın keyifli forumlar size

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi niyetin icin bravo sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)