VN nin sesi mükemmel, maşallah her iki aracada
Bu bizim antalya tayfası kadar giderlisini görmedim arakadaş. La size ne yediriyolarda böyle oluyonuz, bizim oralarda (Trabzon) bir laf vardır kavurma mı yediniz sabah sabah![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
harbi süper sesi çıkmış orkunbirde 2. video çok güzel çekilmiş ellerinize sağlık kazasız belasız K:can hayırlı olsun bilader haberleri almıştım mustiden kazasız belasız sürüşler
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
vayy gardaşlarım benimm.maşallah her iki aracada.sürücünün KC olduğunu okumadan izledim video yu 2.videoda dedimki bu kesin kemalcandıradamı vites çakışından tanıdım
![]()
hele sükür vn nın yürümesini görebildik maşallah. orkun senı görmek isterız pilotajda okadar emek verdın para harcadın o arabaya.
iki araçda maşallah zv ye eklemeler yapılırsa vn kadar yürür.....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Ha birde şu 5. vites fobisini yeninde bir kadran izleyek bee![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
yorum yapan herkese tesekkurler arkadaslar umarım daha ıyı olucak vn vtı![]()
masallah 2 aracada vn yıne formunda kemalcanında ayagına saglık orkunum sen ınandın daha ıyı olucak ınş. kardesım kazasız belasız![]()
oo güzel bi gece olmuş. İnsallah sx biterse vtec mtec sarıyorum kendimeStock sx anca o kadar gidiyor
Kemalcana gider yapıyorum buradan...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
maşallah araçlara videoda güzel olmuş yakından![]()
maşallah araçlara![]()
Maşallah araçlaraOrkunun aracının gidişi cidden iyi zengin olduğundan siyah duman atıyor bazı arkadaşlar beyaz demiş ama öyle gözükmüyor.
Yalnız hytech ve beyin vede düz boru + Cai vti'ı boy boy boy boy öne atan durumlar Beyaz Vti'ada bunlar yapılırsa durumlar çok değişeceğe benziyorKarbon olayını ve Enkei RPF01 kadar hafif bir jantı hesaba katmıyorum bile
Orkun'un vti'ı cidden çok güzel parçalarla döşenmiş.
2'side sizin aracınız maşallahı var ikisininde gerçekten emeklerinize sağlık
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
kanka s2000 arıyorum varmı bıldıgın bı rollensek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)