tek teker minibüs ve kısa şase daha rahat oynuyor kıç baş atarken
ama kendi iq suyla
saçma sapan hareketler
tek teker minibüs ve kısa şase daha rahat oynuyor kıç baş atarken
ama kendi iq suyla
saçma sapan hareketler
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
muhtemelen bi pazar kapalı sanayide adam eğleniyor.. yerin dibine sokmuşsunuzadamın arabası bu demekki herkes binemiyor nissan a bmw ye
![]()
.
ya da şirket arabasıyla bunları yapıyor,birgün bir yerde patlıyor hem kendi canına hem de ekmek yediği yere zarar veriyor..alçak bir araba olsa tamam da bu kadar yüksek arabayla iyi cesaret valla
Walla bu tekerlek öttürme falan değil adam resmen kopara kopara gidiyorki ben bunları m3 le yapamayan cok adam gördümumarım bu hareketleri trafikte yapmıyordur oda var.
Şu yorumları yapan adamın hiç arabadan anlamamsı lazım. Önden çeker arabada el frenini çekince arka tekerleri kitliyor. Aktarmada önden çek el frenini bas gaza bıraka bıraka gidersin zaten. Arkadan çeker arabada böyle bir şans var mı? Yada bu kadar kolay mı?
Yapmayın gözünüzü seveyim. Önden çekerle drifti bebede yapar. Arkadan çekerle adam gibi drift yapan adamın pilotajının iyi olması lazım.
önden çeker ?
Halil Ibrahim Arusal | Facebook bu da güzel dönmüş![]()
arkadan itiş arabam olsun güçlü olsun her turlu drift yaparım diyen önden çekerli araç sahipleri hayal alemindesiniz
bende o kafadaydım alakası yok el freni çekip savurmakla![]()
İlker G.
Bu dirft olayı arkadaşlar BMW HONDA NISSAN yapınca ooo manyak yaptı herif oluyor bir şahin bir transit yada farklı alt sekment bir araç yapınca apaçiye bak nağpıyor o arabaylamı bu iş olur deniyor ben bunu anlamıyorum.
İllaki Transit'le yanlarkende kaza yapabilir BMW ile yanlarken'de kaza yapabilir.Risk Her ZAMAN EŞİTTİR.
Bu videodaki bayan arkadaşımız nurburing pistinde Ford Transitle yardırıyor şimdi bunada diyelim apaçiye bak kamyonetle yaptığına bak pist'de rekor kırıyor.
YouTube - Sabine Schmitz In a Ford Transit
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
YouTube - transporter yan yan
birde şuna bakın derimyani o kadar kolaysa anlatılan kadar kadar...önden çeker ya kolay oluyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)