abı dedıgım gıbı ne zaman ıstersenız hava degısıklıgı olur :D bol bol muhabbetımzı ederız sahıle sıfır yolda gazlarız :)
Printable View
abı dedıgım gıbı ne zaman ıstersenız hava degısıklıgı olur :D bol bol muhabbetımzı ederız sahıle sıfır yolda gazlarız :)
abovvvvv rakımı düşük yerde gazlamak kulağa hoş geliyo valla :D:D
Rakım sıfır abı :)
rakım sıfır ustaa :) sahılden hatunlar gecerken gazlamak cok ıyı oluyor :D
masallah vti iyi yuruomus....
Maşallah araçlara..Krc çok güzel gidiyor nazar değmesin
maşallah vti çok iyi kaç hp krc.
Maşallah krc ye..antalyaya gelipte gazladığın zaman buraya taşınasın gelir abi demedi deme :) ben arada afyona gidip geliyordum kendi vtec imle afyona varınca arabadan soğuyordun resmen eşşek oluyordu :) rakım çok fark ediyor atmosferik arabada
maşallah krc ye
Maşallah krc ye sonuç normal olmuş,
krc vti, cai egzoslu "üstü kapalı" :) s2k dan da hızlı, iki araç ile deniyen biri olarak bunuda belirtim...
Maşallah krc ye kazasız belasız...
maşAllah abicim güzel deneme olmuş krc de bi listedir dolaşıyo bakalım sıramı bekliyorum... :)
daha da güzel olucak bagajdakilerle...
Maşallah Süphanallah
KRC hakikaten güzel yürüyor
S2K lı arkadaş ta haklı tente ile arac daha yavaş ama Hardtop ile daha hızlı sanırsam oraları atlamış üstü acık degilde hardtoplı olması lazım daha iyi gitmesi için
bu arada top speed de sedan vtec ler HB lerden daha iyidir vits yükseldikçe farkın acılması da normal
bir diger + da programlanabilir ECU ankaraya bizzat gidip istanbul haritası ile nasıl rezil olundugunu görmüş biri olarak bunu söliyebilirim ki stock araclar orda gercekten cok madara olur
sonuç gayet normal 190 200 hp lerde bir vtec küçümsenicek bir arac degil tebrik ederim utkuyu da güzel ayarlıyor vesselam
S2K lı arkadaşa da hayırlı olsun kazasız belasız sürsün inşallah aracını