O değilde kahvaltı yaptığımız yerden denediğimiz yere 35 km o soğukta sunroof açık geldiya dayanıklı adamdı kardeşimiz valla biz olsak mokumuz donar:hahaha:
Printable View
Abi özgün zehiri aldı :)
adam tente açık rollinglere gelir artık :)
bu s2k hayatında kaç defa roll yapmış merak ettim :) bence daha iyi aracını tanıyan bilinçli gazlıyan s2k ile fark çok farklı olacaktır ne vites atışında hayır var ne aero sunda :)
s2000 ustu acık oldugunu gorunce cok sasırdım etraf karlı ust acık ve rolıng :D
S2000 ın sahıbı yakın arkadasımdır..
Aracı ıle yaptıgı ilk roll denemesi denilebilir.
Yani bizden farklı bir arkadaş kendi okdugu araştırdıgı durumlardan ustu açık aracın daha ıyı gıdecegını dusunmus.
Yanı senı gectın benı geçtın dıyecek bırısı degıl
dıkkat edersen arkadan gelen de s2000 :icon_tup:
Camcarın specler nelerdir? Kadir abi biz o parçaları camcar için mi getirttik?
acık konusmak gerekırse tahmınımce bırı arkadasa s2000 al hızlı sekıl araba demıs arkadasta almıs .cunku bu işlerden yada rolıng ten dıyelım bıraz olsa bılgısı olsa ustu acık rolıng yapılmıycanı bılır . o sogukta üstünü acması ve bere vs onlara dıyıcek bırsy bulamıyrum zaten :) kazasız belasız tum araclara
herkes anasının karnından gazcı yada rollcu çıkmıyor...s2k sı var diye süper vites atıp acaayip rollcuda olmak zorunda değil...kendi halinde birisi binemezmi bu arabalara anlamıyorum:D illaki hakkını vereninmi elinde olması lazım:D
denemeler güzel olmuş...araçlara maşallah...
bence çok kaale alınacak ve ciddiye alınacak bir roll olmamış bilinçli ve aracını tanıyan bir s2k ile denenmeli