iyi seyirler...
corsa gsi-astra gsi roling - Car Videos on StreetFire
iyi seyirler...
corsa gsi-astra gsi roling - Car Videos on StreetFire
corsa kök söktürüyor gsi a![]()
ecotec kardeşim ama baya bi hazırladılar aracı daha önce denedigimizde baya geçmiştim yanıma kadar geldi şimdi baya ugraştılar suan da bizim ordaki astra içinde en iyi gideni o gece başka astra ile denedik 6 7 boy falan actı
Maşallah çok güzel gitmişiniz , Araçta neler var yazabilirmisiniz ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
c20 xe olsaydı daha farklı olabilirdi yani![]()
Astra da standart headers var egzozun sesini duyabildin mi bilmiyorum o egzozu da takan benim o astraya(egzoz standart) üstündeki pistonlar ne pistonu dur bilmiyorum Sinan kendi topladı motoru
Astra daki şanzıman desen okadar uzun ki benim 4 viteste yaptığımı o 3 viteste yapıyo
17 jantı var kaput ağrlı var tampon ağrlı var ön arka modlu
ama genede corsanın maşallahı war
bu güne kadar gördüğüm en güzel yürüyen corsa
Allah nazardan korusun kardeşim
kardeşim senin o anlattıkların varken ben arabaya 10 boy atıyordum
çocuk 20 günden beri saniyede geziyor hepsini halletti headers yaptı baştan boru yaptılar arabanın içinde agırlıklar boşalltılar 10 boy ileri gitti araç baya ugraştı oktay zaten denemedi amaç da oydu gerçekten ugraştım o kadar deydimi anlamak için benle denedi yoksa daha öncede video yapardım ama zevki yoktu bu çekişmeli oldu ve izlemesi zevkli oldu![]()
düşün kardeşim erdemin aracı geçemiyordu şimdi 6 boy falan yaptı ki o kadar uzun gitmediler
bendede çok eksik var orjinal boru kat susturucu
65 yanak lastik 195 taban arka msf kolonlar istepne bebek arabasıbekliyorum az bende yakında hazırlayacam o yüzden şimdi kafakaya gittigim araçları ekliyorum bende işlem sonrasını görücem
MAŞALLAH orcun corsa fenalarda kazasız belasızz![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Maşallah corsa'yayalnız şöyle bişey var 3'ü 8sn'de dönüyor
(gitmesi gerektiği gibi) o gece diye bahsettiğiniz astraları 6-7 boymu geçiyordu bu astra
![]()
coure sportivo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)