daha erken Bora, stg 2 takılıyoruz sımdılık. Buna varmaya pıston, hibrit turbo, enjektor ve bir de en onemlisi baskı balata lazım.
Off of ... Dillere destan yağ gibi kayıyor Megane
İlk basısta ayırırlar gibi oluyorlar fakat o nasıl bir güç patlamasıdır
R26 kilo olarak normal megane rs lerden 200 kilo hafif diye biliyorum
Hem bu güç hemde 1150 KG araba inanılmaz olsa gerek
çok güzel olmuş![]()
r26.r ların baya bi farkı olduğunu sen çok iyi bilirsin zatenkafadan onun gibi yapmak istesek araçlarımızı bi araç parası harcarız heralde.
kilitlisinden amortisör sistemine. karbon kaputlarından koltuklarına, plastik camlarına kadar cok farklıyız.
keşke tr de de satılsaydı bundan
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
megane 225 den r26r gitmenin yolu aracı olumune soymak, megane da zaten guc artısından sonra yapılabılecek en buyuk hayır agırlık atmak
yok 2 kere izledim tamamdır fazlasız zarar ve gaza getirir.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
3e atabilicenmidebriyaja basmadan vites atmayı öğren belki faydası olur
banada öğretirsin sonra.
Alın soyun R26 yapın size Meggy işte
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Kadir sen de tam ticaret erbabısın, video sunu gosterıyorkı RS yurutulemıyordu simdi gayette guzel yurumeye basladı, seneye bunların piyasası düzelir, niyetlisi alsın
![]()
niyetlisi varsa ben para almadan hediye edicemartık parayla satmıyorum. Altın karşılığı filan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)