Damsız hayat

Konu: Damsız hayat

1. Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk diyorki:

Damsız hayat

xxxxxxxxxx
  2. Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk diyorki:
    Tek sap ben miyim ?
  3. B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

B.Koçer diyorki:
    Yanlız değilsin
  4. cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cery diyorki:
    teşekkürler arkadaşım bizi bizden ii kim anlar
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold
  5. focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

focus musty35 diyorki:
    kardeşim millete akıl verıyorsun bu tarz vıdeoları of topıclere acın dıe kendın acmıyorsun o nasıl olucak ???
  6. Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk diyorki:
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim millete akıl verıyorsun bu tarz vıdeoları of topıclere acın dıe kendın acmıyorsun o nasıl olucak ???
    Bitmek üzere olan günün anlamına değinmekiçin konu açmıştım.Sorun olduysa silinebilir?!!
  7. focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

focus musty35 diyorki:
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitmek üzere olan günün anlamına değinmekiçin konu açmıştım.Sorun olduysa silinebilir?
    bu tarz videoların olması gereken yeri sen zaten bılıyorsun kardesım . hem baskalarını uyarıyorsun bu tarz videoları of topıc e acın bu vıdeoların yerı burası deıl diye sonrada kendın acıyorsun ilginç !!
  8. Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk diyorki:
    Oralarda bir yerde moderatöre bildir tuşu olmalı ona basarsan tüm sorun çözülür abi boşu boşuna tartışma çıkmaz.Veya söyle moderatörlerden birine silsin?
  9. focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

focus musty35 diyorki:
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oralarda bir yerde moderatöre bildir tuşu olmalı ona basarsan tüm sorun çözülür abi boşu boşuna tartışma çıkmaz.Veya söyle moderatörlerden birine silsin?
    sen o tuşun farkındaysan abicim bundan sonra kendınde o tuşu kullan ki sonrada sana laf solemesınler
  10. Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk diyorki:
    Söyleyen yüzüme söyler sorunlarımızı çözeriz.He arkamdan atıp tutan olursa orasıda beni bağlamaz.
  11. By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

By_HaNNibaLL diyorki:
    Sap mi oda ne
  12. cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem diyorki:
    http://www.techturkey.com/forum/vide...kurallari.html

Arkadaşlar , Video bölümümüzde sadece Motorsporlarına yönelik videolar , Otomobil , motorsiklet,,motorlu araçlar ,motorsporları ile ilgili videoları koymamız gerekmektedir..

Motorsporları vb, harici eğlenceli , ilginç olaylar gibi videolarınızın "Off Topic " konusu haricinde paylaşılması veya konu açılması takdirinde konunuz kaldırılacaktır..

Moderatörler kendi insiyatifleri dahilinde uygun gördükleri videoların sohbet bölümünde paylaşılmasına izin verebilirler..

Teşekkürler..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "