tek kişi ama 2 kişiye bedel 130 KG![]()
maşallah BTH de çok iyi kondisyona geldi
map sensörüyle daha da iyileşir..
106 da işlenmiş gaz kelebeği, filtre ve egzoz var. yazılım, piston, kısa, ince conta bu tip şeyler yok..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
maşallah araçlara..106 baya güzel tutunmuş![]()
batu makine gelmiş kıvamına btün araçlara maşallah SBL YE aşık biri olarak devam abdullah abi devam makine kıvamına geliyo![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
abi bizi shelle gelirken rıza baba ve ekibi çevirdi dediki eve gitmezseniz bağlarım.o yüzden dedik şimdi basarlar shelli yoktan yere bağlatmayalım.çıktık otobanın kenarında bekledik.sonra kalabalık grub geçince onlara takıldık nerdeyse kimse kimseyle denemedi sinirlendim döndük .bidaha sen çıkmadan çıkmıcam![]()
specler sağlammıs 106 da gayet normal böyle yurumesı shelkolik 306ları neden kucumsuyosun anlam veremedımbellıkı sbl gununde değilmıs butun araclara tebrıkler
![]()
106 tek kişi ve kelebek işlemi filtre egzos gibi işlemler var ise normal tutunması yinede maşallah
306 yı küçümsemiyorum kutsal filtre egzos chipli 306 gti ın aynı speclerde hatta fazlası olan bir 206 RC ye tutunması mantıksız olurdu o yüzden dedim normal sonuç yanibence denemelerde olması gerekenler olmuş hepsine maşallah
![]()
valla baktım değişik araba dolu onlarda otobana saptı ama kimse kimseyle denemedi anlamadım amaçlarını bende kaanın tayyarla oynayıp durdum.gözlerim sizi aradı ama yoktunuz. özledim apo abiyle seni
yavaş yavaş ilerliyo sessiz ve derinden
apo abide aynı şekilde her hafta yarım boy bi boy yaklaşıyo![]()
ama malesef önümüzdeki hafta headers takıyorum![]()
valla 3.cü silindir basıncım 10a kadar düştü hatta buji kablosunu söktüğümde yağ içinde o silindirdeki buji...sürekli yağını kontrol ederek çıkıyorum yanımdada herzaman yağım var.çıkmamaya özen gösteriyorum ama her hafta bu sefer çıkmıcam diyip çıkıyorum faişenin yemini penisi görene kadarmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)