Farketmez devamTakdir ettim keşke herkes sizin gibi olsa. Yok basamadım yok vites kaçtı yok lastiğimin havası az o yüzden iyi geçemedim felan gibi saçma diyaloglar yaşanabiliyor bazen. Ama tadında ve güzel bir deneme olmuş.Her iki araca da maşallah
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
hani konu hala dingin ve sakin karışmamış halaaa hahahahahahahah..kanka araba şuan tam tadındaa fenalarda yanii maşş..
kanka maşallah ya bir corsa gsı bu kadar mı güzel yürür. beklentilerin fazlasını yapmışsın helal sana kardeşim.![]()
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
...................................
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
buda beeşgüzel olmus kardeşim elinize sağlık , tahminimce 7400 gibi değişiyorsun vitesi eğer öyleyse güzel devir çeviriyor , yanlız tarafsız bi göz olarak o astrada bi sıkıntı var ecotec kadar anca gidiyor, sakın yanlıs anlasılmasın corsa yurumuyor demıyorum , corsa manıfold chıp egszla gıdebılceıını en ıyılerınde gıdıyor ama yınede gıderı olan bı astra 3 ten sonra rahatca acar arayı .keşke bizim burda olsanız çok zevkli denemeler olurudu manifoldulu opel bakımından zengin şehir burası
![]()
Maşalalh emeklerinizin karşılığını almışsınız tebrikler güzelde gidiyor aracınız belli
Her gti vts sfi in aynı gtmediği gibi buda değişik gidiyor emsallerinden
Ama her 106 yada saxo yada Astra'nında bu speclerde böyle gitmeyeceğini düşünerek yorum yapılmalı bence
Emeğinize sağlık
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
valla kardeşim ben vts ile o gti lardan hariç piyasada ne kadar varsa hepsini iyi bilirim onalrda beni bi 106 gti chip filtre egsoz gidip gidebilecegini kadar gidiyor daha fazlasınıda gidemez ..... bu araçları daha önce ne kadar araç varsa hepsi ile denenmiş görülmüştür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)