of of of cok kotu allah yardimcilari olsun kalanlarin ve bu kazayi gorenlerin...
Printable View
of of of cok kotu allah yardimcilari olsun kalanlarin ve bu kazayi gorenlerin...
psikolojim bozuldu
off çok feci ya allah korusun
çok kötü oldum bee.. allah krusun ama dikkat edelim ..
Allah herkese hayırllı ölüm nasip etsin.aşırı sürat cidden cok tehlıkelı yuksek hızlarda yapılan kazalar bunun gıbı cok fecı bır sekılde sonuclanıyor.bole top speed vıdeolarını fln ızleyınce korkuyorum sıtede bır cok arkadasın son surat vıdeoları var hem de 10dk aralıksız gıdıyolar.ole vıdeoları gorunce cok korkuyorum ve yanlıs oldugunu dusunuyorum.Allah gostermesın ufacık bırsey bundan bıle kotu seylere neden olabılır.tek parca kalalım abı.Dıkkat edelım Allah hepımıze uzun ve hayırlı bır omur nasıp etsın
hafta sonu izledim bunu akşamında önümüzde kaza oldu yaralılar vs vardı durduk yardım etmeye
aynı günde 2 benzer olayı görmek trafikten soğuttu beni
ama ne biçim millet bu ruslar arabada yolda canlılar var ama video çekmeyi tercih etmiş adam bide yoldan geçenlerde çok sakinler
Araba da A4 B5 miş ya :S
ya o değil bu tür videolar hiç inandırıcı görünmüyor :S tamam doğrudur ama ne polis var ne ambulans kimse bakmıyo flan, bi garip geliyor..
can sıkıcı bir durum
Çok feci ya allah korusun.Allah düşmanımın başına vermesin.1 kişide gidip yardım etmemiş ne biçim insanlar var ya.
kötü bi kaza Allah yasatmasın :s
alah korusun ya:(
benimde aklıma ilk o geldide yok ya bildiğin insanlıktan çıkmış bunlar gider konuşur sakinleştirir,bilinci açık mı değil mi soru sorarak kontrol eder en azından.Onu geçtim hiç mi ilk yardım bilen yok o kadar işlek yerde.İnsan değil bunlar.Milletimizin kıymetini bilelim.
çok kötü Allah herkesi korusun :(
Allah cümlemizi kazalardan korusun.
Abi o 31 ile 37 sn. deki görüntü nedir öyle ya Allah korusun hepimizi arkadaşın söylediği gibi ölümün bile hayırlısını nasip etsin bize çok çok kötü ya hala canlı olan resmen can çekişenler var insanın içi sızlıyor resmen :(
yazıklar olsun böyle insanlığa,insanın başına herşey gelebilir,illede aşırı hız şart değil.
benim amcaoğlum 1ay önce kötü bir kaza geçirdi,ancak olayla hiç alakası yok ve olayın nasıl gerçekleştiğindende haberi yok,
iş yerinin servisinden inmiş evine 50-60metre kalmışken,30-40 metre ilerde kamyonun çarptığı bir otomobil uçarak amcaoğluma arkadan gelip çarpmış haliyle hiç bişeyi hatırlamıyor,olayı gören bi kaç kişi anlattı,bi süre komada yattı,allah'a şükürler olsun ki şuan iyi,günden güne dahada iyi oluyor:)
neyse uzun lafın kısası allah cümlemize hayırlı ömürler,ölümler nasip etsin