çok kötü hakikaten :(
Printable View
çok kötü hakikaten :(
Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ölümünde hayırlısını nasip etsin(Amin) . Atın ölümü arpadan olsun diyenlere izletmek lazım aslında
Çok kötü bir kaza Allah korusun insanların parçalanmış cesetlerini görmek insanı dehşete düşürüyor..:(
Of allahim korusun ya :( hamile kadini görünce daha bi kötü olsum ALLAHIM KORUSUN YA
çok eski bir video valla ben bi ara ilk çıktığında paylaşıcaktım sonra adım çıkacak forumda kazacı individual diye eklemedim :)
Allah korusun ya :(
Allah herkesi korusun sevdiklerinin başına vermesin, düşmanımın başına vermesin çok kötü çook.
ALLAH korusun hiç kimsenin başına vermesin.
Nerden izledim şunu kaza yapan araç A4 olunca daha kötü oldum.... :(
Allah korusun ya, çok kötü görüntüler.
Yurt dışında insanlar bu konuda biraz daha bilgililer, mesela irlanda da uzun süre kaldım, kazaya müdahale etmek herhangi bir sağlık veya acil müdahale sertifikanız veya egitimiz yoksa suc, hele bide insana siz müdahale ettikten sonra bişi olursa vay halinize. bu videoda insanlar durmuyorlar herhalde trafik tıkanmasın ve acil müdahale ekipleri bir an önce olay mahaline ulaşsınlar diye, başka bi açıklama aklıma yatmıyor yani :(
valla yasak oldugunu bılıyorum ama orda hamıle kadını gordukten sonra ne olursa olsun yardım ederım
Neden yardım edilmiyo demişte bazı arkadaşlar. Böyle durumlarda en iyi şey yardım etmemektir. Ambulans çağıracaksınız herşeyi onlar yapacak. Kazanın öldürmediği yerde bilinçsiz yardım öldürüyor herkes kendini doktor sanıyor.
doktor deyilsek yapılacak en güzel yardım en kısa sürede ambulans çağırmaktır.
Çünkü orada iyi birşey yapacaz sanıp beli kırılmış ama kurtulabilecek bir insanı hareket ettirip ölmesine neden olabilirler. Türk insan herşeyi yapacağını sanıp herşeye el atar. Muslukmu bozuk tamir edeyim, aletmi bozuk hemen yaparım elektrikde üstüme yoktur. Kazamı var açılın ben hallederim kasapım ben etle çok haşir neşir oldum.
Ben videodaki insanları tebrik ediyorum bizim Türkler gibi başlarına 100 kişi toplanıp yardım etmeye calışmadıkları için.
bu video da bir gariplik var bence...
nerden biliyorsun diyecek olursanız, ilkyardım eğitim merkezim var ve çok fazla video görüntü ve kendi şahit olduğum olay var...
Kanım dondu yemin ederim..Tamam belkide bilinçlilikten kimse dokunmuyor yardım etmiyor ama bukadar da değil yaa.
Bide dikkatımi ceken araçlardaki herkes dısarı fırlamış sanırım emniyet kemerleri takılı değil.Bu kadar şiddetli bir kazada nekadar koruyabilir suan düşünemiyorum ama yani bi nebze koruyabilirdi diye düşünerek kendimi avutuyorum
YUH yaa ya ölenler tmmda orda herıfın bırı can çekişiyo ona yardım etseler bari.ölurse zaten ölücek.nasıl iş bu yaw ??:S
Çok kötü tüylerim diken diken oldu.
Ama çeken elemanın sakinliği fake olduğunu düşündürdü.
Yani insan heyecanlanır nefes alışverişi değişir eli titrer. Herkesin bu kadar soğuk kanlı olmasına şaşırdım.
abi ölmemiş iki insan gördüm ama kimse nedense yardım etmiuor yanına dahi gitmiyor ilginç...
orda o kadar insan kaza geçirmiş ama kimse yardım etmiyor kimse kılını kıpırdatmıyor ne enterasan insalık bu ya valla anlamış değilim sadece yazık. allah herkeze hayırlı ölüm nasip etsin.arkadaşlar araba sürerken daha da dikkatli olalım hayata bir kez geliniyor. :( bu videoda herkeze bir ibretlik olsun :(:(:(:(