Çok feci görüntüler.İnsan çok kötü hissediyor izlerken. Allah korusun bu tür kazalardan
off cok kotu bırseymıs ya :S
Ne kadar meraklı bir milletiz o ortamda inip ne yardım yapabilirsiniz kalabalık yapmaktan trafiği tamamen durdurmaktan , gelmekte olan ekiplerin glmesini engellemekten başka biriniz cevap verebilirmi bana acaba ? yada indiğinizde bilinci açık ise ne yapacaksınız kapalı ise ne yapacaksınız ? Çok sıcak kanlı insanlarız vesselam böyle bir durumda mümkün değil durmayız iner yardım etmeye çalışırız elimizden birşey gelip gelmemesi önemli değil belki zarar veriyoruz ama mutla inip bir el atıyoruz dimi çok enteresan? bu arada orda yoldan geçenlere söven arkadaşlar niye inip bakmıyorlar polisi yada ambulansı aramıyorlar demiş ancak aracın içerisinde iseniz arama yapılamıyormu rusyada bilmediğimden soruyorum illa arabadan inmekmi lazım ?
Allah ım hepimizi koru,muhafaza et. Sen herşeye kadirsin.hiçbirimize böyle acı gösterme yarabbim.
zd9000 cupra
allah hiçkimseye böyle durumlar yaşatmasın
izlemeseydim keşke
bu arada evet kimse yardım etmiyor sadece seyrediyor gibi görünüyor ama o yaralıları kesinlikle kıpırdatmamak en ve tek mantıklı hareket
evet insanız ve orada biri can çekişiyorken gördüğümüzde gidip bir el atmak geliyor içimizden..
ama böyle bir durumda vücudun içini bilemeyiz
kırık bir kemik parçası siz o bedeni biraz bile kımıldatmaya çalıştığınızda kimbilir hangi iç organlara zarar verir , hangi damarlar kesilir-kopar ya da hangi sinirleri bir daha asla telafisi mümkün olmayacak şekilde zedeler bilemezsiniz...
evet en akıllıca hareket orada birikip yolu kapamamak ve yola devam etmek (tabii ambulansa ve gerekli yerlere haber vermemiz şart,biri mutlaka aramıştır deyip geçmek olmaz siz de arayın zararı yok)
durup kazayı seyretmeyi çok seviyoruz
serde her tür evladı doktordur
her türk evladı kaportacıdır mekanikerdir
her türk evladı eksperdir
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kusura bakma biraz geç oldu konuyu güncelken görmemiştim...
askerin önündeki kan özellikle sürülenmiş görünüyor fakat önüne yakın araca uzak
ayrıca insanların kanları çok kuru görünüyor. Bize eğitimlerde uygulatılan senaryo kazalar gibi.
belki yanlış düşünüyorum ama bunu bir eğitim ya da benzeri bir olay olduğunu düşünüyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)