Birisi çıkıp da 100-200üm şudur 0-100üm şudur deyip(oynanmış araçla) yıllardır video koymadı meggy rs'de:)
Printable View
Birisi çıkıp da 100-200üm şudur 0-100üm şudur deyip(oynanmış araçla) yıllardır video koymadı meggy rs'de:)
faz 2 tampon alip kirmizi yapasim var benimde goktuğ yeni beyaz yaptik daha cok kotuymus bu kaplama isi :D
:D simdi elimizi soksak kolumuzu kaptircaz biraz daha beklesin birileri yapsin belki sonra :D
YouTube - ‪megane II RS stage 2 from FASTCHIP‬‏
idare eder videom
en baba stg2 cal dosyam degil ama iyidir yine de. 1.4 bar basıyorum
3. viteste baaslıyor, 1 video daha var onu da eklerim.
ben şu megane rs i alırda biyerlere patlamassam :D o motora bir para harcayacagım yurumesinde goreyim :D
benim 21 turboya harcadıgım para 15 bin tl yi buldu o parayı motoruna harcasaydım heralde simdi 400 500 hp bi 21 turbo olurdu bilen biliyor ztn :D
güzel yürümüş abi senin araç.
hocam sizin videolarda bir skıntı var yaw vites atmaktanmıdır nedir vites atarkenki arada hız bile düşüyor bu skıntı sizdenmi yok renolarmı böyle
walla en son dynoda baskıyı kaybedınce 1.8 lira verip butun motor kulaklarını ve baskı balata hidrolik silindirini degistim bu sebeple 100 200 11 degil 13 olsun sorun yok, ama haklısın kesinlikle ilerler bu sure :)