kamera montajlı montajlı bunu acıklanmıştı. yani araba sarsılsada titrememesi normal direksiyon önündeki plastiğe montajlı.
bu aracın başka videolarıda yayınlandı rolling filan. onlarıda izlerseniz anlarsınız gücünü.
Printable View
kamera montajlı montajlı bunu acıklanmıştı. yani araba sarsılsada titrememesi normal direksiyon önündeki plastiğe montajlı.
bu aracın başka videolarıda yayınlandı rolling filan. onlarıda izlerseniz anlarsınız gücünü.
Resimler biraz büyük oldu kusurabakmayın.
Kısaza özet geçiyorum garrett GT2781R turbo takılmış ve 1.4 bar a ayarlı. 82.7mm yerine 83mm pistonlar kullanılmış. 0-100km/h 5.9sn de çıkıyor. H-Beam kollar kullanılmış. Anladığım kadarı ile beyin orjinal üzerine yazılım var. Araç 1270 kg (orjinal rs 1345).Toplamda 13500€ harcanmış araca.
Unutulmamalı ki araç R26R değilde normal bir RS olsa kilidiydi osuydu busuydu bikaçbin euro daha harcatırdı.
Megi yi kötülemek değil maksadım ama Alper hocamın 35 e temiz RS hesabında Cupra malesef galip çıkıyor.
13,500 euro abartı geldi bana.
ben ferget piston kol yatak arp saplamalar için 700 sterlin fiyat aldım. 1800 TL kargo dahil. Gümrüğe takılsa 2500 tl diyelim.
turboda 1.5 - 2 milyar olsun
işçilikte 2000 diyelim.
filtresi intakesi hortumları 700 olsun.
yazılımada 1000 yazalım.
çok iyi bir egzos sistemine yazalım 1500 lira.
tahminim 10bin tl yi geçmez forget lı büyük turbolu bi sistem için bu araca. ki ben 800 tl ye kadar indirtebildim kkr430 turboyu.
yani motor kısmı 10bin tl yi geçmez gerisi görselliğie girer. coil filan derken harcanabilir tabiki o paralarda.
Basit birkaç şey ekliyeyim: Enjektör, pompa, basınç regülatörü, gerekirse rail ve hortumlar, intercooler, alt-üst takım conta, turbo manifoldu, ana ve kol yataklar, motor yağı ve filtresi, bujiler, oilcatchcan, triger seti, antifriz, gerekirse motor kulakları ve soğutma sistemi için değişiklikler gibi gibi gibi, uzaktan davulun sesi hoş gelsede elini verdinmi kolunu kaptırıyorsun. Şu anki aracımı yürütmek için 20.000tl lik liste önümde duruyor, bu da sadece yürütmek için en minumum liste :)
Ben sadece okumaya üşenenler orda belirtilen fiyatı yazdım :) sen tek tek parçaları elıp kendin takıcaksan tabi baya daha azalır masraf :)
Artık kıstas cupra oldu bu sınıfta zaten ....
peki stock 1 cupra 'yı 380 hp'lere taşımak istense masraf nedir edilecek....
onuda cupracılar yazar artık :) ama denilenler bir bakıma doğru tam kapsamlı girersen herşey pahalı tutabiliyor.
sonu yok para harcama işinin.
http://www.youtube.com/watch?v=gJjdS4oS_WY
videosu da bu:)
ugurcan yap bir çıkış derim:D:D:D:D
ya ne zamandır girmiyordum buralara canlanmış bizim araba konuları gene :D
cok para harcamak lazım :)
cok ıyı gercektende
o kadar rs li var
hiç bu işlere bulaşan yok:p
varsa başka uğraşan bi deneyelimde görelim araçlar ne alemde :D
olur ne zaman isterseniz :)
Erhan megane rs gider hattı call center ac sende :) cok atesli gordum seni :)