bu arada ben 2 kısı alper tek kısı 180 e kadar 1 boy önümde gidiyo rollingte açıklayıcı bilgi
Printable View
Helal müdür :D Gel denizycez heryerede video koycaz müdür.:D:D Alp dağıtmışın ortalığı 106 yla.. Maşallah kazasız belasız..
komutan 2.0 a girdim sen gelirsin diye:D
süreler hakkında bir bilgi var mı ?
öncelikle gökhanım ellerine saglık o sogukta millet elini cebinden cıkarmazken sen bu videolarla ugrastın...
alp36'yı ayrıca tebrik etmek lazım millet a garaj b garaj diye ugrasırken sanayide DÖŞEMECİ dükkanında abisiyle birlikte topladıgı aracıyla 2.kez 1.cili aldı...
tuncer vtida cok iidi masallah müdür lasik kurbanı olup 2.0da 2.ci olsanda gönlümüzün 1.cisisin...:)
bekir pasaoglunun yarıstıgı ibizada cok etkiliydi ciddi emek war kocaman masallah bekir abim..laci vtec metin abim sahnelerdeydi oda harikaydı..
ve son olarak ekeray kocaman masallah birazcık adaletsiz eşleşme sonucu 2.ci oldu oda gönlümüzün 1cisiydi ;) :)
Izmır Iyı allaha sukur :)
alper in gazabı :D
Bütün araçlara MaşAllah Allah kaza bela vermesin..
kazasız belasız kardeşim alp 106 10 numaraydı bugün en rezili ise aracını yerinden kaldıramayan e92 m3 ündü o aracı sürmeyi bilmiyon niye koltuğuna oturuyon be adam
videoları paylaşan arkadaşım çok teşekkürler. emeğine sağlık. sayende bizde burdan izlemiş olduk... bütün araçlara maşallah...
alper benım yarısdan önce otobanda basıma gelenlerı bılmıyormusun? o araba arıza yapmasaydı ınan 300 de benı yakalayamazdın... hıc merak etmedınmı o araba kalkerken nıye duman atıyo? neyse zaten 500 km yol geldık erkan usta gırmeyelım dedi. ben gır abı kırılırsa kırılsın dedım. ust kapagımı ben pistte 30 dkka ugrastım. mustafa abide eray da bladberk erkutta saolsunlar cok yardım ettıler. hee gecıldık gecemedık eyvallah tebrık ederım. + benım krank 89 deil kardeşim. 1,8 bnm arabam. özgunede sorabılırsın.
Eline, Emeğine sağlık...
her ikisi de.. m3 de kalkamadı sarmaktan superchargerliydi,ona slick lazım kalkmak için
ama ibiza da ciddi hızlıydı..
sadık usta sen tribündeydin bugün alıştık seni pistte görmeye :) cuma akşamı otobanda konuştuğumuz gibi yeni bi süprizin olcak galiba :)
m3 kalkamıyodu gücü fazlaydı biraz abi,supercharge ile herhalde 500 bg in baya bi üstüne çıkmıştır :D
yarış güzeldi baya eline sağlık gökhan baya bi video çekmişsin.. :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...ars-vti-8.html
burda kendiniz yazmışsınız 89 mm krank olduğunu.200sx deneme konusndada 1.9 yazıyor araç herkeste 1.9 biliyor aracı bizde ona göre yazdık.
Paşaoğlunun ibiza ile bursadan gelen vtec in videosu varsa koyarmısınız arkadaslar???