eyv. benin antalyalılarla problemim olmaz erkan ustaylada gördüysen atışmalarımızı...sıkıntı yok yani bu atışmalarda olmazsa bu işin tadı kalmaz :icon_tup:
Printable View
alp gti rakıplerınden daha ıı hazırlanmıs daha ıyı bır pılotajla sonuca ulasmıs kazasz belasız
videoları çeken arkadaşın ellerine sağlık güzel bir paylaşım ibiza gerçekten sakıncalı fenalarda 106 kocaman maşallah:icon_tup:
................
alper tekrar söylüyorum kardeşim. tebrık ederim. cok guzel yarısdın.. yazılanlar fln kötu nıyetle yazılmıyor. saygılar
ibiza ile 106 ya masallah ama 2 favorim üntar vs laci beni hayal kırıklığına ugrattı laci ilk denemede vites kacırdı untarda problemlıymıs işallah düzelirde daha cekişmeli saglıklı videolar izleriz
deniz okudun nıye cevap yok soru sordum sana
yanlış anlamışınız bence arkadaşlar daha zevkli diyebiliriz.
hem buna deniz yada başkası deil yarışmacılar karar verir.
................... anlayın nedediğimi
bu yazılarınla senin en dedigini anlayamayız mustafa yaz ne demek istediginide bilelim..kaçamak oynama
telinide açmıyorsun..
istediğpin yere cek erol *** atmaktan vazgeçmiyorsunuz ya yapın olm size yarış kim tutuyo sizi
telde konuştugumuz gibi
ama
*** atanın kendi adına .... koyayım o kadar.
emek veriyorsunuz nihayetinde
Müşterim vardı cvp veremedim. Ben sizin yarışınızla ilgili yorum yapmadım Mustafa.
Ama yapmamı istersen, süre alınamaması, startın düz olmaması, fodeparın hala hakemle karar verilmesi, kimin kazandığının hakemle karar verilmesi gibi birçok eksik var. Bunlar da yarışın gidişatını değiştiren sebepler biliyorsun. Ben sizin yarışınızı hiçbir zaman kötülemedim, her zaman gelişmesi için önerilerde bulundum. Ama Ümit Ülkü dahil beni dinleyen olmadı. Yarışmacılar ve seyirciler mutlu olduktan sonra problem yok tabiki de ;)
güzel bir organizasyondu emeği geçen herkeze teşekkür ederim.izmire 7-8 araç gittik bayağı zevkliydi.ama izmirde bir araçımız conta yaktı ve bundan sonra bize tüm desteğini,yardımlarını esirgemeyen pazar günü orda servisi açtıran yardımcı olan mustafa(E21TURBO) kardeşime ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.2 saatte kapağı söküp taktık ama yinede yarısa yetiştiremedik araçı.bir dahakine artık manisa veya izmir aksilik olmadığı sürece 2 yerede geliriz.sizler elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalısıyorsunuz sizleri tebrik ederim verdiğiniz emeklerden ötürü. kırmayın birbirinizi.
bu arada bizim lacivert astra gsi ların videoları varsa paylasabilirmişiniz.
Araç normalde 1.6 fakat sökük olduğu için 2000-2500 kategorisine atıldı.4 araç vardı aynı kategoride cem ustanın eg b16 1.oldu diğer sarı araç normal kategorisinde yarıştı h22 olduğu için.
Adil davranmam gerekirse o speclerle mükemmel yürüyen hakkından fazlasını veren onur soytam vts lastik bile olmadan çok iyi mücadele etti.Orda kendinide tebrik ettim.
yarış bittikten sonra isteyenler kendi arasında kalksın diye söylendi pek kimse yoktu gördünüz mü bilmiyorum ama Xplod garage Cem ustanın b16 eg kameralı kardeşleride geçti (ibiza ve civic).Cem ustaya tebrikler kocaman 1.6 lt aracıyla 2500 e attılar ses çıkarmadı hiç.
Yarışan katılan düzenleyen herkesin ellerine sağlık...
videoları paylaşan arkadaşımında ellerine sağlık...
Ben özellikle Akhisar derken 400mt de ve o rakımda arabamı görmek istediğim için ayrıca izmir felan gezeriz diye istiyordum,Mustafalarda çok neşeli ve kaliteli yarışlar düzenliyor diye düşünüyorum:icon_tup:
gunun yıldızı ferro feritin best kankası alp36 yenı pug efsanesi
alp gti gerçekten çok güzel gidiyo tebrik ederim maşallah kardeşim
iyi de benım kafam senın ff i almadı o ne gidiş yaw :)
tebrikler bilderim.herkesle yürüdü bay mış cırt mıs ayırt etmedi.
denizcim kise orası ıcın kötu demedı birde ben sana bunu hususi olarak sordum akhisarda yarıslar ne zaman dıye bana verdıgın cvp su orcun bu ıslere artık ben karısmıyorum ılgılenmıcem tek basına bu işler olmuyo bu sene ben boyle bır sey dusunmuyorum demıstın ben ne konustugumu cok net hatırlıyorum.neyse belki yanlıs bır konusma oldu yanlıs anlasıldı organizasyon olursa ne mutlu bıze ama ben durup durduk yerde boyle bır sey uydurmam.
valla 106 ya kocaman bir tebrik koyuyorum maşallahı var :)
video için emeğine sağlık kardeşim.onur kardeşimizide kutlarım (stockpower) helal olsun
Selam Herkese,
Ben SC li M3 n sahibi , ilk olarak organizasyon sevkli gecti katilim guzeldi ilk kez orda bulundum ama bir kac biseye deyinmek istiyorum , biz oraya Turkiyenin bir cok yerinden katilicimci geliyoz uzun emekler ye yollar kat edilerek ama daha fazlasini hak ediyoruz orda o kadar cok iyi arac vardiki belki pist in azizliginden cogu arac gercek performaslarini gosteremiyor, dunya standartinda 400 metre olup tam finish gectiktinden sonra en az +300-400 metre daha olmaliki tam son ana kadar basila bilmeli bazi araclar daha finish gecmeden fren e basiyo hemen ordaki viraji alabilmek icin , ve finish i ordaki bayrak sallayarak insanlarin deil elektronik otomatik olarak belirlenmeli , ve en ciddi sorun pist in kisa olmasi ve digeride ilk kalkisin hafif virajli olmasi , o kadar az bile viraj olmasi bile bir cok kisiyi etkilediginden eminim.. ve bi diger detayda yaristigimiz mesafenin drag asfalti olmadigi , ciddi gercek hafif yumusak hani parmaginizi bastiginizda asfalta hafifcene icine gocer o asfaltdan gerekli arabalarin adam gibi tutunabilmesi icin ve bi diger eksikde lastik isitma bolumu o bolumunde az su ile takviyeli olmasi sart ve bunun eksikligi de buyuk kayip .. gercekden o kadar yolu kat edip gelip belirli bi ucretler odenip yarisa katilip bedeli bu olmamali daha fazlasini hak ettgimize inaniyorum , gercekden tam donanimli bir drag pistine ihtiyacimiz oldugu kesin ama en onemlisi adam gibi asfalt da .. yaristigimiz asfalt o kadar kotuki aracim 1-2 ve 3. vites basi dahil olmak uzere surekli sardi , 3 sefer kalkmama ragmen herseyi denedim ama sonuc hep ayni oldu ,disarda bile bu kadar kotu bi asfalt yok.. asil dogrusu tabi o kadar gucun adam gibi slip lastikle yarismamiz gerektigi ..
bu arada yarisa girmem icin bana gazi veren herkese tsk , guzel ve sevkli bi deneyim oldu benim icin, aracim zaten Drag icin deil Roll racing lerde daha iyi sonuc verecegi kesindir.. daha zaten bir cok forum u takip etmeme ragmen SC M3 le 400 metre derece yada yaris yapanina daha adam gibi rastlamadim yurt disindaki forumlari takip ettigim kadariyle..
Burdan da en son ERICS ustamin eline saglik , dertsiz tasasiz bir kit kurulumu yapti uzun zamandirda sorunsuz sekilde biniyoruz, yarisa gelirken otobandada 342km gorduk Untarim onuda video aldi , en kisa zamanda onuda koyucaz insallah :)
Saygilarimla,
Egemen Comertoglu
egemen senin için en uygun pist akhisar ve konya inşallah orda da görmek dileğiyle aracın çok güzel maşallah