deniz öyle bi yazmışsın ki pistteki yarışlar kalitesiz oluyo gibi olmuş :D
millet kaliteyi arıyor derken 400 metreyi arıyor millet o konuda haklısın ama pistte yapılanlar da kalitesiz değil yani yazın öyle anlaşılıyor :)
Printable View
deniz okudun nıye cevap yok soru sordum sana
yanlış anlamışınız bence arkadaşlar daha zevkli diyebiliriz.
hem buna deniz yada başkası deil yarışmacılar karar verir.
................... anlayın nedediğimi
bu yazılarınla senin en dedigini anlayamayız mustafa yaz ne demek istediginide bilelim..kaçamak oynama
telinide açmıyorsun..
istediğpin yere cek erol *** atmaktan vazgeçmiyorsunuz ya yapın olm size yarış kim tutuyo sizi
telde konuştugumuz gibi
ama
*** atanın kendi adına .... koyayım o kadar.
emek veriyorsunuz nihayetinde
Müşterim vardı cvp veremedim. Ben sizin yarışınızla ilgili yorum yapmadım Mustafa.
Ama yapmamı istersen, süre alınamaması, startın düz olmaması, fodeparın hala hakemle karar verilmesi, kimin kazandığının hakemle karar verilmesi gibi birçok eksik var. Bunlar da yarışın gidişatını değiştiren sebepler biliyorsun. Ben sizin yarışınızı hiçbir zaman kötülemedim, her zaman gelişmesi için önerilerde bulundum. Ama Ümit Ülkü dahil beni dinleyen olmadı. Yarışmacılar ve seyirciler mutlu olduktan sonra problem yok tabiki de ;)
güzel bir organizasyondu emeği geçen herkeze teşekkür ederim.izmire 7-8 araç gittik bayağı zevkliydi.ama izmirde bir araçımız conta yaktı ve bundan sonra bize tüm desteğini,yardımlarını esirgemeyen pazar günü orda servisi açtıran yardımcı olan mustafa(E21TURBO) kardeşime ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.2 saatte kapağı söküp taktık ama yinede yarısa yetiştiremedik araçı.bir dahakine artık manisa veya izmir aksilik olmadığı sürece 2 yerede geliriz.sizler elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalısıyorsunuz sizleri tebrik ederim verdiğiniz emeklerden ötürü. kırmayın birbirinizi.
bu arada bizim lacivert astra gsi ların videoları varsa paylasabilirmişiniz.
Araç normalde 1.6 fakat sökük olduğu için 2000-2500 kategorisine atıldı.4 araç vardı aynı kategoride cem ustanın eg b16 1.oldu diğer sarı araç normal kategorisinde yarıştı h22 olduğu için.
Adil davranmam gerekirse o speclerle mükemmel yürüyen hakkından fazlasını veren onur soytam vts lastik bile olmadan çok iyi mücadele etti.Orda kendinide tebrik ettim.
yarış bittikten sonra isteyenler kendi arasında kalksın diye söylendi pek kimse yoktu gördünüz mü bilmiyorum ama Xplod garage Cem ustanın b16 eg kameralı kardeşleride geçti (ibiza ve civic).Cem ustaya tebrikler kocaman 1.6 lt aracıyla 2500 e attılar ses çıkarmadı hiç.
Yarışan katılan düzenleyen herkesin ellerine sağlık...
videoları paylaşan arkadaşımında ellerine sağlık...
Ben özellikle Akhisar derken 400mt de ve o rakımda arabamı görmek istediğim için ayrıca izmir felan gezeriz diye istiyordum,Mustafalarda çok neşeli ve kaliteli yarışlar düzenliyor diye düşünüyorum:icon_tup:
gunun yıldızı ferro feritin best kankası alp36 yenı pug efsanesi
alp gti gerçekten çok güzel gidiyo tebrik ederim maşallah kardeşim
iyi de benım kafam senın ff i almadı o ne gidiş yaw :)
tebrikler bilderim.herkesle yürüdü bay mış cırt mıs ayırt etmedi.