renç akhisar noldu kardeşim yahu ne zaman drag adnanla beraberdik bugün pazara onun araçta hazır akhisar olsa neşe olacak
Printable View
üntarın vti da ciddi bi sorun vardı ki adam duman basa basa yine de girdi yarıştı sorun ne dedim subaplarda sanırım sıkıştırma kaybımız var dedi müdahale şansı da yoktu yoksa hepimiz seferber olurduk zaten ki o araba ilk si la denedi aralarındaki mesafeyi görünce araban çok kötü durumda dedim mehmet bişey olmaz kanka zaten üzerindeki egzden de sıkıldım kırılana kadar devam etsin dedi geçmiş olsun adam o halde yarıştan çekilmedi tebtik ettim oraya kadar gelen insan çekilmeyi istemiyo geçen yarış ben de aynını yapmıştım 3 e 3geçmedi geçildik yne de yarıştık çünkü bi de bizim tarantino 1.4 le 2 ketagori üste girdik mehmet pek kullanamsa da ikinci kalkışta üklü yarış pisti yazısını finish zannederek frene asıldı ve geçilmiş sayıldı ki videosu varsa birinde koysun alakası yoktu bi yarşmacı birifingiyle bu sorun da çözülebilridi şurası finish ışıklar şu şekilde işliycek şu bayrak kalarsa devam etmeyin şeklinde 15 dakika sürer bi brifing çok değil
eleştiriceğim diğer bi konu bu yarış hacme göre de olsa seeding şart kuraya göre eşleşmeyle yarışmanın zevki kaçıyo 11 tane araç varsa hepsini süresine göre eşleşmesi gerekir ki crx e çok iyi yürüyen bi 106 geldi civic si a üntar vti gibi alakasız araçlar o adamlara da şans tanınmalı bence
diğer kafama takılan şey de flexi cam uygulaması gerçekten kurallara uygun muydu da civicler ve astra o şekilde girebiliyo merak ettim iritaz edenlere flexi cam serbert denmiş nerede yazıyo bu kural görmek isterim ya hepimiz fleksi yapalım ya kimsede olmasın bu kadar basit 31 nolu yarşmacı eray yine kupa aldın ya harbi tebrikler :hahaha:
bu arada bi yarış 340m olsa da süreli sistem yapılması mümkündür yarışmayla ilgili kişiler biraz dikkate alırsa sevinirim
flexi ne la :D cahil
bu arada mustafa kankam kaç yarış oldu artık sizde tecrübe kazandınız eğer direk sen ilgileniyorsan organizasyonla işi biraz daha toparlamak gerekiyor artık sistemini oturtmalısın kanka tabi benim nacizane görüşüm
bu yazdıklarında emin ol ki haklısın ....fakat türkiye şartlarında futboldan başka bir şeyi spor olarak görmeyen bize serseri gözüyle bakan devletimizden o pisti kapatmadığı için bence şükretmeliyiz....biz gaziantepliyiz ve siz orda yarışırken bizim burda içimiz gidiyor, yol o kadar uzak ki maddiyatı bir kenara atalım canımız çıkıyor yollarda ....keşke bizimde pistimiz olsada s şeklinde olsa ....kıymetini bilin....YILMAZ DOĞAN
yazdıklarınız tabi ki doğru bende 400 metre yarış olsun isterim inanın pistin sahibine çok defa iletildi bunlar projelendirildi mailyeti çıkarıldı herşey pist sahibinin insiyatifinden olduğu için yapılacak pek bişey yok.
ümit bey biraz kendi deneyerek iş yapan birisi yani bazı şeyleri kendi görmesi lazım başkasının söylemiyle tavsiyesiyle karar vermiyor. bizde elimizdekini en iyi şekilde değerlendiriyoruz
biraz komik bi söylem olcak ama bunu bulamayanlar da var :D şuanda türkiyede yapılan tek drag yarışı bu geliştirmek tabiki mümkün :)
bu arada sizin dediğiniz tarzda bi pist türkiyede yok malesef:D keşke olsa ama bu sefer de vht serilmiş pistte çok araba aktarma kıracaktır :)
alp36 pejonun masallahi var.
alp esti resmen...çok güzel olmuş araban alp allah nazardan saklasın...tuncerin vti yine klasını konuşturdu...bir üst sınıfta çok ciddi iş çıkardı.....ki slick bile yoktu....mehmet porche ile resmen esti....gtr girince acaba dedik ama endişemiz yersiz çıktı..... maşallah allah nazardan saklasın....aynen devam mehmet.....bu sene o kategoride tüm kupaları süpürüceksin galiba :)))))...tüm yarışan arkadaşlara ayrıca teşekkür yapımda yönetimde emeği geçen herkeze teşekkürler...çok güzel bir yarış izledik....
Abi ben youtube elimdekileri ekledim orda var linkten bakabilirsiniz çektiklerime.
http://www.youtube.com/results?searc...bilenomer&aq=f
giden gören arkadaslar bursadan gelen b16 makinanın iyi oldugunu söyledi...
alp36(alper) kardesim 10numara insan Antalyalıyım ama onun kazanmasına üzülmedim.
tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ederim :)
Videolar için emeğinize sağlık.
YouTube - Vtec vs Vtec İzmir Ülkü yarış pisti 27 Şubat 2010
bu videoda hangi araç geçmiş arkadaşlar bi yrumlarınızı alabilirmiyim lütfen!!!!!!