User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
163 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 27 şubat izmir drag yarışı

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dino® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun bu sene yapılmayacak diye birşey konuşmadım ben seninle. Akhisar da tabiki de yarış yapılacak. Herkes Akhisar yarışlarının ne kadar kaliteli ve sorunsuz olduğunu biliyor ve kaliteyi arıyor. Bu yıl Akhisar da 4 adet drag organizasyonu düşünüyoruz.
    denizcim kise orası ıcın kötu demedı birde ben sana bunu hususi olarak sordum akhisarda yarıslar ne zaman dıye bana verdıgın cvp su orcun bu ıslere artık ben karısmıyorum ılgılenmıcem tek basına bu işler olmuyo bu sene ben boyle bır sey dusunmuyorum demıstın ben ne konustugumu cok net hatırlıyorum.neyse belki yanlıs bır konusma oldu yanlıs anlasıldı organizasyon olursa ne mutlu bıze ama ben durup durduk yerde boyle bır sey uydurmam.

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 106 ya kocaman bir tebrik koyuyorum maşallahı var
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her araç geçilir eyvallah ama geçilmek için kimse yarışa girmez arıza varsa girmezsin

ben bütün hazırlıklarımı 1.lik için yapıyorum 2.lik için kimse hazırlanmaz yanlışmıyım...
    kardeşim maşşallah kazasız belasız 1 .ligler gene senin olsun inş.. tekrardan maşşallah

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video için emeğine sağlık kardeşim.onur kardeşimizide kutlarım (stockpower) helal olsun

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam Herkese,

Ben SC li M3 n sahibi , ilk olarak organizasyon sevkli gecti katilim guzeldi ilk kez orda bulundum ama bir kac biseye deyinmek istiyorum , biz oraya Turkiyenin bir cok yerinden katilicimci geliyoz uzun emekler ye yollar kat edilerek ama daha fazlasini hak ediyoruz orda o kadar cok iyi arac vardiki belki pist in azizliginden cogu arac gercek performaslarini gosteremiyor, dunya standartinda 400 metre olup tam finish gectiktinden sonra en az +300-400 metre daha olmaliki tam son ana kadar basila bilmeli bazi araclar daha finish gecmeden fren e basiyo hemen ordaki viraji alabilmek icin , ve finish i ordaki bayrak sallayarak insanlarin deil elektronik otomatik olarak belirlenmeli , ve en ciddi sorun pist in kisa olmasi ve digeride ilk kalkisin hafif virajli olmasi , o kadar az bile viraj olmasi bile bir cok kisiyi etkilediginden eminim.. ve bi diger detayda yaristigimiz mesafenin drag asfalti olmadigi , ciddi gercek hafif yumusak hani parmaginizi bastiginizda asfalta hafifcene icine gocer o asfaltdan gerekli arabalarin adam gibi tutunabilmesi icin ve bi diger eksikde lastik isitma bolumu o bolumunde az su ile takviyeli olmasi sart ve bunun eksikligi de buyuk kayip .. gercekden o kadar yolu kat edip gelip belirli bi ucretler odenip yarisa katilip bedeli bu olmamali daha fazlasini hak ettgimize inaniyorum , gercekden tam donanimli bir drag pistine ihtiyacimiz oldugu kesin ama en onemlisi adam gibi asfalt da .. yaristigimiz asfalt o kadar kotuki aracim 1-2 ve 3. vites basi dahil olmak uzere surekli sardi , 3 sefer kalkmama ragmen herseyi denedim ama sonuc hep ayni oldu ,disarda bile bu kadar kotu bi asfalt yok.. asil dogrusu tabi o kadar gucun adam gibi slip lastikle yarismamiz gerektigi ..

bu arada yarisa girmem icin bana gazi veren herkese tsk , guzel ve sevkli bi deneyim oldu benim icin, aracim zaten Drag icin deil Roll racing lerde daha iyi sonuc verecegi kesindir.. daha zaten bir cok forum u takip etmeme ragmen SC M3 le 400 metre derece yada yaris yapanina daha adam gibi rastlamadim yurt disindaki forumlari takip ettigim kadariyle..

Burdan da en son ERICS ustamin eline saglik , dertsiz tasasiz bir kit kurulumu yapti uzun zamandirda sorunsuz sekilde biniyoruz, yarisa gelirken otobandada 342km gorduk Untarim onuda video aldi , en kisa zamanda onuda koyucaz insallah

Saygilarimla,

Egemen Comertoglu

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egemen senin için en uygun pist akhisar ve konya inşallah orda da görmek dileğiyle aracın çok güzel maşallah
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ikisi de.. m3 de kalkamadı sarmaktan superchargerliydi,ona slick lazım kalkmak için
    ama ibiza da ciddi hızlıydı..

sadık usta sen tribündeydin bugün alıştık seni pistte görmeye cuma akşamı otobanda konuştuğumuz gibi yeni bi süprizin olcak galiba
    m3 kalkamıyodu gücü fazlaydı biraz abi,supercharge ile herhalde 500 bg in baya bi üstüne çıkmıştır

yarış güzeldi baya eline sağlık gökhan baya bi video çekmişsin..
    kardeşim charger takmayı biliyosan lastik almayı ve aracı kullanmayıda bilicen o araçta lastik olmasa bile şöför adam yürütür yazık etti aracına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim charger takmayı biliyosan lastik almayı ve aracı kullanmayıda bilicen o araçta lastik olmasa bile şöför adam yürütür yazık etti aracına
    egemen yarısa gırmeyecektı bız öylesıne soktuk. aklında bıle yoktu yarısa gırmek. drag için hazırlasa aracını tabıkı alırdı lastik. otobanda zevkını fazlasıyla aldı zaten. otobanda basmak ıcın geldı bızımle ızmıre. yarıs fln aklında yoktu drag işi kolay deildir. egemen drag yapmadıkı hıc.hep roll yaptı. sıfırdan kalkınca arac sardı. o da yuklenmedi aracına. kendı zevkı ıcın gırdı. onu bunu geceyım diye bır amacı da yokdu zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın Şanzuman Manual'mydi?

Tecrübe olmuş yahu.
    Bi dahaki sefere daha hazırlıklı gelir arkadaş.
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üntarrr m3 ü bana vercektiniz orda porş a bile gider yapardım hacı
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Renç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın Şanzuman Manual'mydi?

Tecrübe olmuş yahu.
    Bi dahaki sefere daha hazırlıklı gelir arkadaş.
    hayır degıldı.smg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üntarrr m3 ü bana vercektiniz orda porş a bile gider yapardım hacı
    hahaha hiç şüphem yok kanka ben hayatımda ılk defa 342 gördüm. hemde 325km den sonra yokus yukarı. bı hondacılık yapam kanka m3 cabrıo cok agır hafifletmek lazım bıraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egemen yarısa gırmeyecektı bız öylesıne soktuk. aklında bıle yoktu yarısa gırmek. drag için hazırlasa aracını tabıkı alırdı lastik. otobanda zevkını fazlasıyla aldı zaten. otobanda basmak ıcın geldı bızımle ızmıre. yarıs fln aklında yoktu drag işi kolay deildir. egemen drag yapmadıkı hıc.hep roll yaptı. sıfırdan kalkınca arac sardı. o da yuklenmedi aracına. kendı zevkı ıcın gırdı. onu bunu geceyım diye bır amacı da yokdu zaten
    kardeşim egemen kardeşimi tanımıyorum ama m3 kullanan her kişi benim kardeşimdir onun aracı geçildiği an dünya başıma yıkıldı emin ol birdahaki drag yarışına gelirse araç kendi lastiklerimi ona veririm bir telefon yeter sadece kimse m3 geçtim demesin yeter 05325233703

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim egemen kardeşimi tanımıyorum ama m3 kullanan her kişi benim kardeşimdir onun aracı geçildiği an dünya başıma yıkıldı emin ol birdahaki drag yarışına gelirse araç kendi lastiklerimi ona veririm bir telefon yeter sadece kimse m3 geçtim demesin yeter 05325233703
    söylerım kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha hiç şüphem yok kanka ben hayatımda ılk defa 342 gördüm. hemde 325km den sonra yokus yukarı. bı hondacılık yapam kanka m3 cabrıo cok agır hafifletmek lazım bıraz
    hayret hala nası soğumadın honda dan şaşırdım bide bana hafiflik demeyin yarama tuz basmayın
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=EKEray;2087782]üntarrr m3 ü bana vercektiniz orda porş a bile gider yapardım hacı :hehea ah eray ahhhhh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendimi 0 dan kaldırır ken video mu hiç izlememiş tim çok kötü kaldırmışım izmir den aldığım opet benzini beni mahfetti ama bahane yok inşallah bi daha sefere..

alper i tebrik ederim arabası gırtlak dolu çok ta iyi gidiyor, bende sadece kısa çip colombo var günlük lastik lerimle kalktım 2. olduk egzantriklere güç verecez egzantrik için yazılım yapıcaz bide klimayı bare sökeyim yarışa gelirken
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayret hala nası soğumadın honda dan şaşırdım bide bana hafiflik demeyin yarama tuz basmayın
    honda ıyıdır kanka bilmiyonmu yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....................

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)