ben senin videonu dönüş yolunda beylerderesini çıkarken çektim zaten cem...:Dbi daha ki buluşmamızda sanada burdan haber veririm...:icon_tup:
Printable View
Haha
gerçekten ortada bi gariplik var ama nerde hangi araçta çözemedim ??
std olarak dahi focusun geçmesi lazım değilmi? yani nerden biliyorum
110 hp lik partner var bende golf-a3 1.6 versiyonlar pek öyle geçemiyorda
aynı motorlu a4 ümde vardı onuda iyi bilirim
şaşırdım..
hah..yaz işte şöle cemcim..bak pancar motor diyenler var;;benim pejo partnerim var golf onu bile gecemez diyenler(kaç sefer partner vs golf denemesi yaptıysa artık) ford cacık diyenler..
arkadaş iyi güzel diyorsunda, annemin punto 1.4 otomatikği ile arkadaşımın pancar motorlu 3kapı a3'ünü kapıştırdık..... sonuç audi için vasat oldu....
yani burada herkez hangi araç hangi şartlarda nasıl yürür herkez iyi biliyor.... sizin bize söylemediğiniz, yada sizin bilmediğiniz bişeyler var.....(focusun sıkıntılı olması yada golf'ün 1.6pancar motorlu olmaması gibi)
focusta sorun var nokta.
Cepten giriyorum videoyu izlemedim ama bende ayni motora sahip 307 var, motorum stokken 17" jantlarla rahat rahat geciyordum hatta golftte sac jant varken, yazilimdan sonrasini yazmama gerek yok sanirim :)
Yorumlara bakarsak sanirim gecmissiniz tebrik ederim
siz yenisiniz galiba...... :D:D:D:D:D:D
daha önce de benımde yazdıgım gıbı (hani hangı makına ne kadar gıder cok.. bılenler ıcın solluyorum)sonuc cok sasırtıcı.....aracta sorun olabılecegını dusunerk zaten herturlu kontrolu yapıldı ve chıp yapılmaya karar verıldı.olay bu altında bısey aranması insanın canını sıkıyo o kadar
elestri yorum istemiyorsan videoyu niye atıyorsun?
gorunen koy kılavuz istemez focusta sıkıntı var. 130+hpli torklu makinanın seni hayli hayli gecmesi lazım. ank.daysan bizde stock leon tsi var 122 istersen deneyelim..?
eskişehirdeysen annemin arabayla geliyim :D
boludaymıs ben gelirim mangal varsa :D
acıktım ya gece gece nutella ekmek yapayım :D
ağır bakımdan sonra turbo borularında falan bi kaçak oldu herhalde, kelepçeleri vs bi kontrol edin..... sorun hallolduktan sonra bi 10 boy garanti açar focus.....
ank.daysan cidden deneyelim tsi la chip yapılcak once sonra gormus oluruz
benim soru yine araya kaynadı 06 plaka heralde ankaradamısın?
gelin gelin arkadaşlar sen annenin arabasını al.:D..öbürüde mangala gelsin....
golf 1.6 102 hic yuruyen bir arac degil fiesta 1.4 le denemistik 100e kadar kafa kafaya gidip sonra acmaya baslıyor. 1.6tdci 109 luk 1.4 fiestaya 100e kadar ciddi acıyor zaten ust hızlarda kayboluyor.Kaldıki chiple 135hp 300 tork alan bir aracin oyle gitmesi mumkun degil.buyuk bir sacmalık var focus bi kontrole gitsin.
yok olmaz dıyenler ıcın
megan 1.6 110hp coupe 1025kg
golf pancar:D+lpg
aynı gun cekım focus ............
http://www.streetfire.net/video/golf-megan_2205163.htm
http://www.streetfire.net/video/1001227mov_2205164.htm