videoda golf ile focus hangi viteste hangi hızda basıyorlar ve hangi hızda bırakıyorlar acaba?
Printable View
videoda golf ile focus hangi viteste hangi hızda basıyorlar ve hangi hızda bırakıyorlar acaba?
Rica ederim sonuçta bir şeyler paylaşmak adına bir aradayız.;)
Fakat yazdığım gibi Focus chiplendikten sonra zaten boy boy olmasada Golf'ün yanında uzayıp gidiyor. Ayrıca ağırlık konusunda sanırım Peugeot grubu Ford'a göre daha hafif yanılmıyorsam tabi. Doğal olarak sen aracının hafifliği ve chip'lenmiş motorunla değil 1.6 motorlu araçlara 2.0 motorlu araçlara bile kafa tutabiliyorsundur. :)
Ben soruma cevap alamadım :)
Focus otomatik mi?
Kimseyi hedef alarak söylemiyorum, Fakat Golf' le denemek isterim. Bakalım geçebilecekmiyim :)
ben 2,5 yıl Golf kullandım. it gibi gidiyordu ama ne olursa olsun chipsiz bir focusu gecmesi bence imkansız. neden mi. focuslar deli gidiyor cunku. czt standartken memleketten gelirken temde birisine denk gelmiştim adam 200 e kadar net gotumden ayrılmıyordu. acaip gidiyordu. ve de buyuk ihtimalle şirket arabasıydı. chipli felan değildi. arkadasımda vardı. chip yaptı 135 beygir 300 kusur tork olmuştu. 235 yapıyodu. kusura bakmayın ama 90 lık bile olsa focus tdci golfu gecmesi lazım. bu işte bir tuhaflık var.
Serkan abi tesekkurler.....yine ucundan kıyısından benim tosbaya dokundursanda:D;arabayı en iyi bilenlerden biri sensin...ayrıca benim bu videoları koymamdaki amaç bakın benim arabam nası gidiyor göstermek de degildi... gitse ne kadar gitcek, bu motordan olsa ne olcak...lpg li temiz temiz ailecek biniyoruz işte..ama ister istemez insanların kafaları karıştı sonuçta birçok insanın tdcı tecrübeleri var ortada..bizim tdcı ve ford konusunda tecrubelerımızın az olması sonucu bize cokta anormal olarak göstermedi açıkcası...belkide halen degil onu da tam olarak bilmiyoruz.sızlerin burda yazdıklarınıza ve tecrubelerınıze dayanarak bu kaar süpheci davranıyorum..
Bircok arkadasımız konu basladıgından beri denemek ıstedıklerını belırttıler..ben sizlerden daha cok isterım nedir nedegıl gormus oluruz..ben gecmıs postlarda nerde oldugumu zaten yazmıstım yıne tekrarlayım ben malatyadayım ve foruma uuye malatyadan arkadasımız varsa denemekten zevk duyarım...
zaten elimden gelen en kısa sürede muadil araclarla denemeya kendımde calısacagım...
palio sahibı bi arkadasımız gülücükler içinde:D:) ıkı kez deneyelim gofle gecebılecek mıyım dıye sormustu...gecersin arkadasım yorma bu kadar kendını..yorumlarsın kendi arabana göre dıye yazıyorum..99palio 1.6 103hp chıpli kalanı stok...180 e kadar 1 boy önümden gidiyordu...:soru:
ford otomatık mı duz mu dıye sorulmustu....düz vites:icon_tup:
Glf&ASER şu ankarada mısın :)
megane'ı satmadan deneyelim :)
aynı focustan bendede var.benım aractaki gibi bi sorun olabilirmi acaba? bu arada konu ile ilgili fikri olan arkadasları derdime bi care olması ümidi ile konuma bekliorum.
http://www.techturkey.com/forum/dize...is-sorunu.html
tekrar yazıyorum.Ya golfte sleeper olarak bir iş var yada focus biraz sorunlu.
typerı satıp glf alasım geldi:)))))
focusda sorun var yada golf giderli yoksa boyle olması imkansız bu çıkarımı 1.6tdci fovusla 1.6fsi passat arasında sayısız deneme sonucu soyluorm passatla golf arası bukadar fark olmaz..
atikerciler bişeymi yaptılar acaba? :D
bütün araclara maşşallah..:D:D
cip ford a baya bi etkılemiş ama golf un 1. vidyoda dızel arabaya o kadar fark atmasına cok sasırdım..
Golf5 deki motor a3 un 1.6 motorlarıyla aynı mı oluyor?
Bizim denemelerimizde 1.6 otomatik honda 90 lık focusu 110km hızlara kadar gecemiyordu mesela.Videodaki focus vites atarken 5000 lerde fazla bekliyor gibi.Hızlanmasıda bi garip gibi geldi.