denk gelirsek deneriz
son vıdeolarda pek ses yok ya alısmısız egzoz seslerıne sankı olesıne gıdıyrlarmıs gbı geldıgolf ıı gıdıyr emsallerıne gore demekkı ama megane pek ıı bır ornek deıl hıc 1.6 astra 1.6 focusla falan deneme fırsatın oldumu yada 1.6 cıvıcle
Ben stock denemelerde çok şaşırmadım açıkçası. Focus torklu olabilir ama devir aralığı çok kısa.
1.6 8V pancar motor denir ama birkaç kez kullanma şansım oldu, normal 1.6 16V araçlardan kötü gitmiyordu.stock denemelerde dizel focusun geride kalmasına şaşırmadım.
Benim Astra 1.6 115hp egzoz var sadece , 1.9 dizel caddy + superchips (maslakta yapıldı) dyno sonucu 148 hp (torkunu hatırlamıyorum) caddy de 17 jant vardı. 2. vites 3-4bin devir civarında 3. vitesin sonuna kadar yaptığımız rollde 1 boy önde gidiyordum.
chipten önce 4-5 boy açıyordum o zaman 15" orj jantları vardı.
caddy arkadaşımın aracı, chipten sonra caddynin gidişi çok iyileşti. Açıkçası astranın 1 boy önde gidebiliceni tahmin etmezdim ama öyle oldu
turbo dizel ile atm benzinli araçları yolda karşılaştırmadan yorum yapmak doğru olmuyor.
sonuç şaşırtabliyor![]()
valla golf cokmu iyi gidiyo cokmu kotu gidiyo bilememde o focus gitmiyo
bende aynısından megane coupe vardı bılmem kac sene once 50 binde falan tüp müp hak getire benim diyen hic bir atmo 1.6 4 kapı aile otomobili o kasa duzgun bi megane coupeyi GE-CE-MEZ..golf mus astraymıs bilmem neymis..
amma velakin gel gelelim ben o megane la aynı kasa dizel focusu yarım boy gececem diye kendimi parcalıyodum..hiç bir atmosferik araba hemde kilo dezavantajıyla kendinden daha yuksek beygirli turbo dizel arabayı gecemez..bu videoda terslik var
remaps.tr & Turbo Zone Garage
gerçekten bu kadar kötü gidemez bi araba turboda falan garanti sorun vardır.bunun aksii olma şansı yok.focusla passatın arkasından gidioduk denmiş çok rahat gider daha da iyilerinin arkasından da gider.golfün pek bi + sını göremedim açıkcası focus bu kadar sıkıntılıyken gözüm golfü görmez.zaten chipli bi focusum olucak ve 100 beygir golf geçicek beni ben o arabayı benzin dökerim yakarım![]()
golfle ben de denemek isterim..![]()
[QUOTE=fatiii;2085046]valla golf cokmu iyi gidiyo cokmu kotu gidiyo bilememde o focus gitmiyo
benim diyen hic bir atmo 1.6 4 kapı aile otomobili o kasa duzgun bi megane coupeyi GE-CE-MEZ..golf mus astraymıs bilmem neymis..
1.6 honda civic 4 kapıda mı gecemez ? 4 kapı aile arabası oda
ılgınc vallahi..
3 farklı dızel focus kullandım, 307 dızelle sora 316 bmwyı denedık bmw rahat ayırdı, benzınlı 115lık focusta dızel focusu ve 307yı ayırır, 105lık leon tdıa ada boy boy attım fakat chıplı focus dedınmı ıs bıraz deısık onde acamıo bıle sbt arayla gıtmıs garıp olmuş..
golf 115te deıl bıde ılgnc olan115 olsa ust devır cevırmesınden yuruo dıebılırdım..
O focus yürümüyor... Heleki chipli bir focus 102 lik golfu maymun değil şebeğe çevirir. ben bile 1.3 multijetimle 1.4 125 hp benzinli Leon' u 2-3-4. vites en az 2-3 boy ayırıyor iken golf' un eğer yazılmayan ekstraları yok ise mümkün değil focus' u GEÇEMEZ...
bencede bir gariplik olduğu kesin...ya Focus'ta sorun var yada senin arabada birşeyler var bilmediğimiz,yada sürücülerdeüstelik Megane Coupe 1.6'yıda geçmesi cabası
(hem bir Megane sahibi olmuş hemde şuan bir Focus sahibi olarak bunu söylüyorum...)
bu konudaki 1.6 araçların hepsi benimle deneyebilir (alayına gooo)![]()
pm lesinler yeter.
pm dedim seninki sayılmazFaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
kamer senin era yı aslan'dan biliyorum gözüm saolhem 1.5 sin sen de sayılmazsın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)