miniklerimiz son noktayı koymuş babayı alır diyerek... 106 ile falan denemem, değmez, denemeyinde bence yusuf abi..
ben lpg li s13 le denedim burda sıralı sistem hemdeben 2 kişi oda şöfor artı tüp dü
4 boy gectim benzin le denedi gene aynı fark oldu sıralı sistem süpermiş![]()
en kısa amanda ankarada bir saxo veya 106 bulup stok sxlerden biriyle deniycez buna emin olun en araba az oldugu için insanların kendi tecrubeleriyla yazdıklarına inanıyorum caglar dahil biz burda 1 tek arabayla denemedik ve öyle yolda giderkende denemedik yazdıgımız sey bizim iddamızda diil sadece yasadıklarımız dolu saxo 106 derken citroen sport beyinli pt bilmem kac egzantrikli butun dişlileriyle oynanmıs ulusala girmiş arabada gorduk onun gidişinede yabancı diiliz yani ama tekrar diorum sx i 106yla kıyaslamak yanlıs segmenti diil bişeyi daha biliyorum biz videoyu koyunca bu sefer basmayan ve hış olan 106 olucak bulmussunuz hış 106yı falan yazılacak ama olsun tecrube tecrubedir bunun videosu konulacak![]()
yaw arkadaslar bırakın yaw 106 206 vtec falan bunlar s13 yada s14 un rakıbı olamazlar...stok bır 106nın zaten s 13 le yurumesi mumkun deıl...en temızı forumda bır suru adam war..bunların bır suru arkadası war...bulun ankarada bulabılecegını zen hızlı 106 yı..bızım stok s13 lerle deneyelım...
ayrıca ole gucu kıloya boluyım kıloyu torkla carpıyım sonra vıtes oranlarına soyle bı bakıyımla yapılan tahmınlerın hıc bır gercekcı yanı yok...
en hızlı 106 ıle stock S13 mu? sen varya hayalın buyugunu yasıyorsun.... makara olarak proshopun turbo 106 sı desem kızarmısın? hadı o cok ezer yazık olurda... en hızlı 106 nedır sen cıdden bılmıyorsun yada bu stock s13 ucak... proshopun turbo olan atmosferıkkenkı halı olsa keske.... ıstanbuldan suan yarısanlardan ZD plaka 106 ıle s13 stockunuzu denemek ısterdım acık olarak...
bana proshopu ve 106 sını anlatma ben ankarada yasıyorum ve bır fııl 5 sne proshopta araba yaptırdım...ayrıca proshopun aracından coook daha hızlı olan ıkı tane saxo sahıbı abımız vardır..gunluk gorustugumuz( sato ve VTS_power)...
106lar atmosferık dıe konusuluyodu bende atm olarak en hızlısının getırın dedım...
ayrıca s 13 ucak falan deıl sadece 106 nın sınıfı deıl...o kadar...
atmosferık olarak stock s13 u gececek 106 var... sen 106 ları cıdden tanımamıssın dıyorum. stock s13 dıyorsun. full stock ıse ZD felan gecer.. emınım
kardesım bana 106 larıda anlatma ben kac tane alıp kullanıp sattıgımı hatırlamıyorum...
lafıda fazla uzatmayalım...sen sole bı ıkı kısıyı ara ankaradan bulsunlar bısey geıtsınler ıste yaw bu kadar basıt...
106 ıle denemek ıcın pasaoglunda dynoya gırecem???
yaw varya bole bısey yapıp bırısıne solesen harbı dalarlar adama yaw...
benım ve cevremdekı ınsanların kımseye yalan borcu yok bunu bıl...ayrıca 106 ıle denemek ıcın basınc acmak gıbı bı derdımızde olmaz...
ben sana 106 bul deneyelım dedım, sen yan cızdın..bu kadar basıt...
ya ne yazıp cızıcem sana.... stock mını 181 hp cıkıyorsa ve gecemıyecegı arabaları gecıyorsa senın aracında fazla cıkabılır ok? merak etme ben yazıp cızcek olsam gelın 1.6 turboyla 1.8 turboyu deneyelım derım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)