s2 yada rs2 dıye aramak lazım :)
Printable View
bnm bi abim dede var audi 80 quattro yavuz364 ve corolla117 de görmüştü ama modelini bilmiyom :D
ve gündelik işe git gel kullanıyor arabayı
adamlar o zmn yapmış, arka buğu rezistansında quattro yazıyor :D
kavgasız gürültüsüz güzel 1 deneme olmuş her 2 aracada başarılar
Bu arabanin dis goruntusu sizi aldatmasin bu yaris arabasi, anilin ve bircok insanin bu arabada emegi cok, ciddi caba harcanmis bir araba. Sadece kasa 80 oda stationi bozmamak, kesip bicmemek icin gerisi komple farkli arabanin, rs4 yuruyen, komple yapili motor, kapak vs.
peki korhan abi alakasız olacak ama bir sorum var....
standart bir gc8 yada wrx yürüyeniyle(şanzıman difransiyel) audilerin mesela a4 18t quattro'nun yürüyeni birbirine kıyasla nasıldır?
GC8 in ve WRX in şanzumanı zaten nafiş..aynı guclerden bahsediyosan audi daha saglam ve dayanıklıdır (mesela ikisinide 350 hp yap ) bu benim görüşüm tabi korhan abi ne der bilmem..ama benim gordugum audinin daha saglam oldugu.burda bahsi geçen araba STI degil ama simdi subaru fan ları yanlıs anlar saldırır zamanında benimde subarum vardı bende cok severim.hatta STI tam bir sanat eseri ben sadece şanzumanını kullandım adamlar yapmış :)
birisi RS2 mi dedi :D Allah ın izniyle guzel yürüyen bir 2.2T yapıcam bu yolda emin adımlarla ilerliyorum..bakalım kafamda Türkiye nin en iyi yuruyen audi sini yapmak var ne kadar başarılı olurum bunu zaman gostercek..
Elinize,emeğinize,kesenize sağlık diyelim.
Maşallah. Böyle dolu 1.8t setupları görmek güzel.bir sonraki setup muhtemel stroke olacak diye düşünüyorum :)
Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.
masallah fişek gibiler
Maşallah nos ve hafifliğe rağmen güzel deneme olmuş 2 aracada kocaman MAŞALLAH,
izlencim sanada ayrı maşallah kardeşim..
dostum nozzle larda selenoidlerde sıfırdan beri bende..ya neyse sorun değil uzatmaya gerek yok....videoda çekebilirsin kardeşim..sonuçta ggn beni geçsede bana dert değil.çünkü bnm amacım bu değildi..ggn nin ortalama hp sini bildiğimiz için ona kıyasla kendi aracımı ölçmekti sana daha öncede sölemiştim..şu an izmirdeyim.önümüzdeki hafta senin dediğin gibi deneyelim...ok?
kesinlikle normal 4 çeker swap için çok zayıf kalıo ben 3 tane şanzıman doğradım..sonunda rs4 te takıldım kaldım :)ama günlük kullanıma we ortalama 300hp civarında quattro sıkıntı yaratmaz...aynı şekilde wrxte swapta at çöpe gitsin..wrx tede 3 kere dişli doğradım :o sti ise harbiden mükemmel..
maşallah keyifle izledim tebrikler :)