User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Audi 80 1.8T 4x4 Vs 2.5 Sti Spec C 35R

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibindende bulamadım
    s2 yada rs2 dıye aramak lazım

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm bi abim dede var audi 80 quattro yavuz364 ve corolla117 de görmüştü ama modelini bilmiyom

ve gündelik işe git gel kullanıyor arabayı

adamlar o zmn yapmış, arka buğu rezistansında quattro yazıyor

kavgasız gürültüsüz güzel 1 deneme olmuş her 2 aracada başarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabanin dis goruntusu sizi aldatmasin bu yaris arabasi, anilin ve bircok insanin bu arabada emegi cok, ciddi caba harcanmis bir araba. Sadece kasa 80 oda stationi bozmamak, kesip bicmemek icin gerisi komple farkli arabanin, rs4 yuruyen, komple yapili motor, kapak vs.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki korhan abi alakasız olacak ama bir sorum var....

standart bir gc8 yada wrx yürüyeniyle(şanzıman difransiyel) audilerin mesela a4 18t quattro'nun yürüyeni birbirine kıyasla nasıldır?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

standart bir gc8 yada wrx yürüyeniyle(şanzıman difransiyel) audilerin mesela a4 18t quattro'nun yürüyeni birbirine kıyasla nasıldır?
    GC8 in ve WRX in şanzumanı zaten nafiş..aynı guclerden bahsediyosan audi daha saglam ve dayanıklıdır (mesela ikisinide 350 hp yap ) bu benim görüşüm tabi korhan abi ne der bilmem..ama benim gordugum audinin daha saglam oldugu.burda bahsi geçen araba STI degil ama simdi subaru fan ları yanlıs anlar saldırır zamanında benimde subarum vardı bende cok severim.hatta STI tam bir sanat eseri ben sadece şanzumanını kullandım adamlar yapmış

birisi RS2 mi dedi Allah ın izniyle guzel yürüyen bir 2.2T yapıcam bu yolda emin adımlarla ilerliyorum..bakalım kafamda Türkiye nin en iyi yuruyen audi sini yapmak var ne kadar başarılı olurum bunu zaman gostercek..

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize,emeğinize,kesenize sağlık diyelim.
    Maşallah. Böyle dolu 1.8t setupları görmek güzel.bir sonraki setup muhtemel stroke olacak diye düşünüyorum

Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah fişek gibiler
    Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu

https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah nos ve hafifliğe rağmen güzel deneme olmuş 2 aracada kocaman MAŞALLAH,

izlencim sanada ayrı maşallah kardeşim..
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yigit 1.8t 4 cekerinin yuruyen saglamligini bilmiyorum, rs4 un getrag zaten ama normal 4 cekerini bilemiyorum fakat sanirim gc ve wrx ten saglam, sti yuruyen sadece rs4 ile karsilastirilabilir ama digerleri zayif kalir.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi kirilma gucenme olmaz, ancak tatli rekabet olur bizim aramizda biz devamli yuzyuze gelen birbirini taniyan seven insanlariz. Abi kg vs olayina ben takilmam araban masallah cokta iyi olmus kg olayini sen face de birinin hacmi 1.8 oburu 2.5 hacmi 700cc dusur nossuz deneyelim dedin diye yazdim, bizim arabayida gectin tebrik etmekten baska diyecek laf yok zaten yakisani da o. Benim soylemim genel bir gorus abi, eger ki ben o gun isim olmasa ve denemeye gelseydim onceden de bunu derdim eger dostane, arkadas arasi deneme yapilacak ve arabalar gorulecek ise bence (dogrudur yanlistir bu goreceli) bir taraf nos basiyor ise, bir noslu bir nossuz deneyip iki arabaninda nasil yurudugu nasil gittigi ona gore degerlendirilmeli, ha eger maksat yarissa arada atar gider varsa zaten kimse noslu, nossuz basinc bilmemne telafuz bile edemez gelir yarisir.
    Abi meme falan olcmeye luzum yok, senin soylemin benim icin bakidir ama yillardir bende bu isin icindeyim, asagi yukari nosun kaclik oldugunu kestiririm 50 100 200 250 hepsini bastim, hatirlarsin sen wrx e 200 shot basiyordun, ben 100 ta 2006 senesinde. Belki, samimi soyluyorum sen farkinda degilsindir ama selonoidi 2. El almissindir icindeki cikis memesi onceden sokulmus veya delinmistir , ankara spec. Bende burada seni kirmak istemem abi kesinlikle bilirsin, ama eger ki bana azicik itimadin varsa ki biliyorum var, o nos kesinlikle 90 shot degil abi, zaten bana facede verdigin olcude 90 shot degil 125 shot. Mevzu gecmek gecilmek vs degil belki yine gececeksin ama senin bir teline biz geldik denedik, simdide ben sana diyorum ki gel birde nossuz gorelim abi arabalari video mideo da cekmeyelim ben goreyim yeter kg vs onemli degil 4 ceker iki araba, biri 1.8 digeri 2.5 ama 1.8 olan suruculer dahil 300 kg hafif ikiside ayni basincta ayni turbo ile. Bence cok adil bir deneme olur, noslu zaten senin 200 e kadar 2 boy civari gectigini biliyoruz. Yok dersen konuyu kapatirim canin sagolsun abi derim.
    dostum nozzle larda selenoidlerde sıfırdan beri bende..ya neyse sorun değil uzatmaya gerek yok....videoda çekebilirsin kardeşim..sonuçta ggn beni geçsede bana dert değil.çünkü bnm amacım bu değildi..ggn nin ortalama hp sini bildiğimiz için ona kıyasla kendi aracımı ölçmekti sana daha öncede sölemiştim..şu an izmirdeyim.önümüzdeki hafta senin dediğin gibi deneyelim...ok?
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit 1.8t 4 cekerinin yuruyen saglamligini bilmiyorum, rs4 un getrag zaten ama normal 4 cekerini bilemiyorum fakat sanirim gc ve wrx ten saglam, sti yuruyen sadece rs4 ile karsilastirilabilir ama digerleri zayif kalir.
    kesinlikle normal 4 çeker swap için çok zayıf kalıo ben 3 tane şanzıman doğradım..sonunda rs4 te takıldım kaldım ama günlük kullanıma we ortalama 300hp civarında quattro sıkıntı yaratmaz...aynı şekilde wrxte swapta at çöpe gitsin..wrx tede 3 kere dişli doğradım sti ise harbiden mükemmel..
    0-400 = 10.4sn.
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize,emeğinize,kesenize sağlık diyelim.
    Maşallah. Böyle dolu 1.8t setupları görmek güzel.bir sonraki setup muhtemel stroke olacak diye düşünüyorum

Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.
    kesinlile stroker olacak 2.1 olacak..
    0-400 = 10.4sn.
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah keyifle izledim tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06 ANIL 38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum nozzle larda selenoidlerde sıfırdan beri bende..ya neyse sorun değil uzatmaya gerek yok....videoda çekebilirsin kardeşim..sonuçta ggn beni geçsede bana dert değil.çünkü bnm amacım bu değildi..ggn nin ortalama hp sini bildiğimiz için ona kıyasla kendi aracımı ölçmekti sana daha öncede sölemiştim..şu an izmirdeyim.önümüzdeki hafta senin dediğin gibi deneyelim...ok?
    Abi deneme bahane gelince ugra cay corba icelim muhabbet edelim
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)