şanzımanına kurban 260 yapan 106nın![]()
260mı ahahahah standart 10 max 220 goruru oda hafıf yokusta
ama sızın araca degısık bı stardartmıs egsoz fılıtre header falan kı header 106da guc vermez ya kaybettırır yada aynı kalır.
arkadaşlar 260 muhabbetidir dönüyo 106 260 görmez benim aracımda görmüyo şevki abinin görsel dediği ibrede yanlışlık var fazla okuyo o yuzden öyle bi espri yapmış arkadşın kadran videosuna yorum yapan arkadaşlara bırakalım konuyu isterseniz
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Maşallah devir güzel dönmüş,sadece headrs ile aldıysanız helal olsun![]()
Birde trabzonda vardı 260 yapan 106 gti haa unutmuşum birde giresunda var 250 yapan![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
headers olayını ses toklaşsın patlama daha iyi olsun diye taktık zaten suanda k&n filtre +headers+hks takıldı başka hiçbişi yok bide bu halde video cekip koyarız bi ara yorumlar için saolunn)
abartılmış biraz 246 orjinal şanzuman son hızı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 235 kendi gözlerimle gördüm aracımda nekadar doğru orası tartışılır
![]()
PROJECT 01
Videoda portekiz yazıyor.Söz konusu portekiz olunca görmez diye birşey diyemiyorum ***** 260 la giden typeR ların yanından hayalet saxolar geçiyor portekizde
Biz burda kısa takıyoruz adamlar orada top speed yürüdükleri için uzun sanzıman takıyorlar muhtemelen![]()
Stock sanzımanla tabiki görmez 260ları ama arabayı biraz kurcalayıp uzun sanzıman takılırsa görmez diye birşey yok bence![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)