ses çok başarılı. Yüksek sesli olmamasına rağmen kükremesi gayet hoş. Yapanın ellerine sağlık.
ses çok başarılı. Yüksek sesli olmamasına rağmen kükremesi gayet hoş. Yapanın ellerine sağlık.
Subaru sesini andırıyor ben çok beğendim başarılı
Ayrıca müsaden ile bir şey sormak istiyorum subaruların sesini çok beğeniyorum dediğim gibi senin aracından da subaru sesine benzer bir ses çıkıyor bu egsoz sistemi ilemi alakalı yoksa tamamıyla motor ilemi ? yoksa yarı yarıyamı ? Mesela 1.2 motor bir araçtan özel yapım bir egsoz sistemi ile subaru sesine benzer bir ses alınabilirmi ? Mesela bir silindirin ateşleme kablosunu söktüğünüzde çıkan ses gibi bir ses.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Walla inanırmısınız bu sesi isteyerek elde etmedimBenim amacım bu egsoz olayına girerken "dizelle uğarşma çıkmaz" diyenlere inat oldu biraz. Önce işe spiralden sonra 60mm çekmek ile başladım ve ufak kazanlı bir egsoz taktım fena değildi ama istediğim gibi de değildi hani. Sonra downpipe takınca aradığım sesi elde ettim. Hatta ufak egsoz o kadar bağırıyordu ki polisler ile aram bozulmaya başlamıştı, bende kazanı büyütürsem sesi biraz olsun keseceğimi düşündüm ve 63mm giriş 115mm çıkışlı otto spec egsoz aldım. Sesim azaldı ama o subi sesini andıran horuldama kaybolmadı bu da bana yetiyor.
Yani maalesef size bu konuda yardımcı olamıcam ama benim tahminim dizel kırkırından kaynaklanıyor
![]()
Teşekkür ederim gerçekten çok hoş bir sesi var aracınızın![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
guzel ses cıkmıs gayet basarılı![]()
İbo, valla dizelden böyle ses geliyormuydu yaw![]()
Maşallah ses çok tok ve güzel bence
Sen bu würth katkısını yarım depoya koyuyorum demişsin. Şişenin ne kadarını döküyorsun?
Masallah yavrum, cok güzel ses.
Ben kac tane egsoz denedim böyle ses cıkmadı, hacim sart![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dizelle uğraşma çıkmaz diyenlere inat
Buda bnmkı
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
Yok artık ya boyle ses verıcegını hıc beklemıyordum cok şaşırdım . Korkuyorum bendede Symbol var dizel taktırmayı dusunuyorum ama bu sesi alamıcagımdan korkuyorum bazılarında gordum turbo nun sesi geliyor egzoz dan. düz boru ve otto la o sesi alabılırmıyız bizde ??.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)