bekir abi basarılar diliyorum cok güzel bi yarıstı canlı canlı izledik basarılarının dvm istiyoruz.... seat cı olarak ....
bekir abi basarılar diliyorum cok güzel bi yarıstı canlı canlı izledik basarılarının dvm istiyoruz.... seat cı olarak ....
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
canlı canlı ızledık cok ıyı gıden araclar ibiza cok ıyı. m3 de cok cokk iyi ama suren ıcın cok ıı dıyemıcem sankı bu ıslere bıraz yenı yada arabayı fazla zorlamak ıstemıyr gıbı gıdıyrdu . pıstte vıdeolardada gordugunuz gıbı pek bı deısık kalkıyor
Arkadaslar m3 o gün üntarla beraber yarıs izlemeye geldi. Yarışmak bir gün öncesinde hiç aklında yoktu. Piste girdiğinde atmosferden ve pistten dolayı yarısmayı kabul etti. Stock lastikleri superçarcırlı m3ü pek asfaltta tutamadı. Kalkma acısında bakarsanız zaten arkadasımız 0 dan kaldırma konusunda tecrübesiz olduğundan kalkamadı. Ben m3 ü savunmuyorum sadece durumunu anlatıyorum akıllarda soru olmasın diye. Sonuc olarak bizde tribünden zevkle izledik , ibizacı arkadasıda kutlarım güzel yürüyor aracı. İzmir otobanında 340 basmıslar , yarıstılar zevkini cıkardılar geldiler. . .cabrio m3 scli ötesi varmı
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bende çok merak ettim debriyajı bronz mu çaktırdınız yoksa sachs racing mi?
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
seat çok güzel gidiyor..bmw de arkadan fena yaklaşıyor..maşallah araçlara![]()
sökük honda ile yarış videosu var mı![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
gerçekten maaşallah ibizaya. tekrar gurur duydum.
SEAT SPORT
eyvallah arkadaslar, ibizanın sanzuman oranları bıraz uzun sayılabilir, 6.vites 5000rpm 304km oluyor ama okadar zorlamanın geregı olurmu yada degermi tartışılır, baskı sachs balata 10palet custom bronz olur kendileri, enjektor 1 boy büyük turboda 2 boy büyük ıvır zıvır geriside,,,
bmw tutunamamıştutunsaydı sonuç farklı olur maşallah seat a
![]()
m3 bekirden güçlüydü ama drag okadar güzel bir sporki arabaların güçleri kadar pilotlarında yeteneklerini sergelemesini sağlıyo doğal olarakta 600hp bir m3 400hp bir dizele geçilebiliyo.
maşallah bekirim çok güzel gidiyo araba
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
araçlara maşallah. pilotajın da önemi vurgulanmış oldu bence.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)