Reklam cok iyide driftle alakası ne onu anlamadım.Birde araba sahnelerinde sıfır atraksiyon var neden drift pilotu istenmiş onu anlamadım
Reklam cok iyide driftle alakası ne onu anlamadım.Birde araba sahnelerinde sıfır atraksiyon var neden drift pilotu istenmiş onu anlamadım
Valla bende anlamadımHadi atraksiyonu bol araba sahneleri olsa tamamda ne bileyim yani :P
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Bu arada reklamdaki şarkının ismini bilen illaki vardır ?![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Bana göre çok komik bi konu olmuş buMustafa sandalın da bir zamanlar "Onun arabası var" klibinde ferrarinin solladığı Murat 131'i ben kullanıyordum. Söylemesi ayıptır o klipteki rolün sayesinde Nobel ödülüne neredeyse layik görülüyordum
Ehliyetim olmadığı için vermemişlerdi.
reklamın konusu 10 numara şimdi ben de kız arkadaşıma göndercem videoyu evden cabuk cıkmazsan senin sonunda böyle olacak die![]()
bu reklamda o kadar pilotaj gerektiren ne anlamadım yönetmen biraz tribe girmiş sanki ama reklama laf yok gerçekten hoş ve arabanın lansmanını güzel yapıyor.
.
senin driftle veya drift akademi pilotlarıyla ilgili bir problemin var galiba (kıskanclık-hayranlık-nefret... sec birini). sabahki fantastik yorumları katılarak okudum ama gülmekten. her fırsatta drift ve pilotları veya organizasyonları ile ilgili çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığın yorumlar ise takdire değer. ayrıca cahil bir şekilde uzaktan yorum yapma insanların kafasını karıştırma. işin aslını astarını ogren sonra lafını soyle bence...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Seninde bi yalakalığın var galiba bu konuya mesajı o konudan çok daha önce yazdım benKomiğime gitti. Driftçileri herkesden daha çok destekledik. 4-5 kişilerken izlemeye gittik çevremize duyurduk
Sen daha yokken biz oralardaydık konu çok komikBirini kıskanmak için ayrıca sende olmayıp onda olan bi takım şeyler olması lazım öyle bişeyde görmüyorum
![]()
reklamı beğendim konusu harika![]()
reklamda yönetmen prof sürücü istemiş bu reklam da herhalde akademi pilotu harici başkası olsaydı arka planda bu kadar laf söylemezdiniz gibime gelio.
Desteklerin için tşk ederiz ama bu sen yokken biz oralardaydık olmamış...bence bir araştır önce bu zuupermen kimdir fln di mi?
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)