muratın haberi varmı arabalarının bu şekilde videosundan ?
muratın haberi varmı arabalarının bu şekilde videosundan ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
oradaki araçlar cupra yada s2000'de olmayıp belki şahinde olabilirdi ancak bu tanımadığı insanlara apaçi demesini gerektirmez. belki o kişi toplanan arkadaşlarımızı tanımıyor ancak biz kendisini çok iyi tanıdık.
Memnun oldum yavş.. arkadaşım![]()
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle sizlere kendimi tanıtmak isterim ...
Adım Yılda Arslan V-Max Tuning işletme müdürüyüm ... Arkadaşımın nickinden yazıyorum ...Beni bu site üyelerinden tanıyan arkadaşlarımda vardır nasıl biri olduğumu iyi bilirler !!!
Bu gereksiz ağızdan bilinçsizce çıkan lafın söyleyen genç daha lise çağındaki arkadaşın adına sizlerden Özür diler bu derece yanlış yorumların yapılması ve firmamızın adının karışması beni gerçekten üzdü....
!!!
Bu videoyu daha maalesef yeni gördüm ve yeni müdahale edebildim video düzeltilip tekrar yüklenecektir !!! Haberim olmadan yüklenmiş olup firmamız logosu altında koyulması o gereksiz söylemli şekilde çok YANLIŞ olmakla beraber bizleri ve bizi tanıyanları çok üzmüştür....Bu 2 araçta V-Max bünyesinde yapılmış ve kendi kullandığımız araçlardır,yapılan kötü yorumları kızgınlığınızı anlayarak öfkenize veriyorum...
Evet arkadaşlar o an aracın içindekilerden biri olarak durumu tamamen yanlış anladığınızı söylemek isterim.. Önceki mesajda da belirtildiği gibi durumu henüz lise çağındaki bir arkadaşımızın coşkusuna vermenizi rica ediyorum.Olayın içindeki biri olarak onun adına ben de özür dilerim,anlayışınız için teşekkürler..
sonunda bir açıklama geldi...bence açıklamalar için ayrı bir topic açın vmax için negatif bir konu oldu, diğer arkadaş zaten yedi kalayı![]()
aynen)
açıklama iyi oldu bende murata haber vermiştim 2 tane çocuğun yapıtığı terbiyesizlik..konunun uzamasına gerek yok.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
şöyle bir sıkıntı varbiz bunları Tfsi da sölediğimzide siz ne anlarsınız apaçiler demişlerdİ
onu napıces
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
http://www.techturkey.com/forum/vide...-2010-a-3.html
"Apaçinin teki bizi öldürüyodu bi ara, refleks olarak kalaylamış bulundum"
"ama o grupla Roll yapmadik ki?
heveslenip pesimize takildilar ve biri denedi okadar."
heeee bu linkteki konu bak hatirladim yayine bi apaçi muhabbeti vay anasini ne apaçiymişiz be
))
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
tfsi.net ten alıntı
Güzel videolar izlerken mest oldum ama çok trafik var hele o son videolardaki Hondacılar afedersiniz yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkıyorlar Dikkat ettiğim kadarıyla Turbo S çok can yakmış
heryerden çıkmayın lan adamlar kızmış bak hahahahahaNormal s2k bile apaçi olmuş vay be
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Eröz Beyin TT ccorvetide kötülemişlerdi onuda hatırladım ben![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)