Bigün denemelik 15 sığarsa takıcam bende merak ediyorum yada 16 ince yanak:)
Ama jant bayağı ağırmıs ölçtüm lastikle beraber 18kg geliyor.
http://i53.tinypic.com/2hz47wx.jpg
Printable View
Bigün denemelik 15 sığarsa takıcam bende merak ediyorum yada 16 ince yanak:)
Ama jant bayağı ağırmıs ölçtüm lastikle beraber 18kg geliyor.
http://i53.tinypic.com/2hz47wx.jpg
spoke lar 11 kilo mu :S
yarın araştıriim bi enkei :) hahaha ondan önce ama headersımı bu hafta hallediyim :)
Biz spoke ölçmüştük runflat lastik ile beraber 19kg geliyordu:)
15 sığıyor, tsport komple yürür aksam olarak d4d corolla ile aynıdır aks, disk, kaliper vs. benim jantlarım orjinal 15. 1.4-1.6 benzinliler ile ön takımları farkldıır, bu ikisi aynı takımı kullanırken d4d-ts kendi içlerinde aynı takımı kullanır diğerlerinden farklıdır ama (edit)
cooper s jantları da gülle o zaman ama aradaki tork farkını da gözardı etmemek lazım .
11.7 kg spokelar.
:D
Tsportun torku suanda 190 küsür minide 250 vardır herhalde.
tsport 192hp 180nm stock
r53 cooper s , 210nm (2004 e kadar olanlar) 220nm (2004-2006 arası olanlar)
yaklaşık kiloları aynı , 1250kg civarı. 40nm fark var kısacası .
mini 1180kg
para olcak tspor ta vericen compresor kitini ahh ulen ahh :D
Komple sunroof 25 kilo mcs lerde yabancı forumlardan birinde ölçmüşlerdi.70kilo ciddi bir ağırlık hiçbir firma arabanın tavanına 70 kiloluk bir ağırlık koymaz:)
salı günü kantara çıkartcam kadosanda 3tlye çıkıyorsun :D
valla ben oldum olası 70 kılo dıe bılıyorum o cam ın kalınlıgı sunroof motoru cam ın oturtuldugu celik gövde elektrik tesisatı ıvır zıvır 25 olmadıgı kesınde 70 de olmayabılır
dedıgın gıbı kımse 70 kılo koymazda arabanın takla atınca tavan saglamlıgınıda unutma ama kımsede cam ın cevresını guclendırmeden o cam ı oraya takmaz
..........
t-sport muhtesem masallah
50 kilo diyelim tatlıya bağlansın :D
focusun üstüne 2lira alırım:D
sunroof donanımı 61 lbs yani 27 kg farkediyormuş :) hatta 22 kg cam ve mekanizması, 5 kg da ekstra bar ıvır zıvırlar :D
Sunroofsuz mini susuz rakıya benzer çekilmez :d
Varsın 30 kg ağır olsun