minilerin nefesi çabuk kesilmiş :) fümeyi gördüm ataşehirde hatta alp2 mi dedik,uzaktan ama :)
Printable View
minilerin nefesi çabuk kesilmiş :) fümeyi gördüm ataşehirde hatta alp2 mi dedik,uzaktan ama :)
Sunrofsuz mininin içi çok dar geliyor bana,resmen iç hacim yarıya düşüyor psikolojikman..2.elde satarken,pardon satamazkende fiyat kıra kıra bi hal olunuyor maalesef :) Seslere gelince sunroof aralık veya açıksa %100 çıtırtılar geliyor.Ama o sesler porsche cayenne'de bile geliyor :) Kapalıyken çok iddialıyım bakımlın sunroof ses yapmıyor.
çok keyifli ve çekişmeli denemeler olmuş.görüntüler de gayet net.maşallah her ikisini de
gerçekten çok zevkli denemeler olmuş. iki araca da kazasız belasız.
r53 ü egt kesiyor olabilir mi?
Maşallah Emre & Mertcan :)
Çekim kalitesi çok iyi.
Emre, bijon aralığın ne senin pm at görüşelim konuyu :)
Maşallah iki aracada,Tsport fenalarda gene
araçlara maşallah
tsport'a headers egzost yapıldıktan sonra deneyemedik
maşallah t-sportun üstleri ne güzel öyle ...
Emre eline saglik tek kisi kamerayla da ugrasmissin galiba, cekimler cok guzel, izlemesi keyifli oluyor :) Baya da iyi gidiyor araban, belli, masallah :)
Doğrudur aynı speclerde ep3 hızlıdır zaten tsporttan:)
Sağol Tarık biraz uğraştırıyor dediğin gibi yola bak,kadrana bak,camı kapa,kamerayı döndür,vites at vs:)
Levent ilede konustuk uygun bir zamanda sen,ben,R56 jcw falan çıkalım.
R56 JCW ile farki gormem lazim sadece jantlarimi degistim, merak ediyorum, buji de degistim ama avans vuruyorum hala cok fark olmadi, sadece 250 devir daha yukari cikti vuruntu devri :(
Deneyelim ben de istiyorum ama denk gelmek mesele, gunluk kullaniyorum zaten bir de ayrica gebze'ye gazlamak yorar beni :D
bende gelicem belki
benim stok jcw ne durumda ben de merak ediyorum gençler :)
olm tarik hem karşıda oturuosun hemde gebzeye gazlamak yorar diosun :)
olm yavaş gitsen 20 lira yakar hızlı gitsen 35 ne farketcek :)
Ne zaman oluyosa bende geliyimde bi rolling yapak gözümüz açık gitmesin:D
Gebze'ye git gel 50 kagit :D Kavacik evden Gebze sapak 50km tam, atasehirden de 35km olsun :)
Yazilim yok orijinale cevirdim
Filtre, headers, egzoz, 17 kasnak, hafif jant
50 kağıtsa iyi aynı yakıyoruz:)
Biz bu hafta bu Cooper a bı el aticaz bakalım sonuclar ne olacak model ve sekli tamamen custom Garage ait bı Headers ve egzost yapicaz
deneyek panpa ayıpsın :) nesine? :D:D
lan kel senin imzada niye reklam var seni bi şikayet edeyim reklam+geyikten
masallahhhhh
Bu t sportlar baya iyimiş :) maaşallah.
Bu aksam atasehir taraflarinda olan varsa ben orada olacam gencler