EVOTME Nickli Üyeden Alıntı maşallah ziya hocam tam benim sevdigim hareketler bunlar en kısa zamanda 3 tomi gircez tünele bak sen o zaman gör Kanka hadı özlettın mılletı
EVOTME Nickli Üyeden Alıntı aynen hocam biz üç kişiydik sen hele bir saglıgına kavuş butun tuneller bizim o zaman kimse tutmasın biziiiiiiiiiiiii
Size bir adalet yapıcam ama paraya acıyorum
volkan sende güzel çekersin artık toplam 1750 hp yi ne dersin
yapmazsan darılırım valla olmuyo böyle stok
Tafa sımdılık boyle ıyı kımse bana sataşmıyor kendi çapımda takılıyorum
Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Tafa sımdılık boyle ıyı kımse bana sataşmıyor kendi çapımda takılıyorum kanka sen jantları al
yaa reşo jant 2. pilanda önce motor
bmk typer Nickli Üyeden Alıntı kanka sen jantları al:d almayı dusunuyorumda bı yandanda o paraya 30r kıt alınıyor
maşallah ..................
ben olsam 30 r kit alırım hahaha
EVOTME Nickli Üyeden Alıntı yaa reşo jant 2. pilanda önce motor ulan denerız ıste bol bol sarıyla herkez 30 35 40döşenıyo
Wolkan Nickli Üyeden Alıntı almayı dusunuyorumda bı yandanda o paraya 30r kıt alınıyor bence kanka fullrace 3076 yap egzantrıkde var mıs gıbı olur
Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Size bir adalet yapıcam ama paraya acıyorum bugune kadar paraya acımadın da şimdimi acıyorsun volkan ez parayı ezzzzzzzz sana yakışır
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı bugune kadar paraya acımadın da şimdimi acıyorsun volkan ez parayı ezzzzzzzz sana yakışır aynen hocam çok dogru söyledin valla
tommimakinen Nickli Üyeden Alıntı bugune kadar paraya acımadın da şimdimi acıyorsun volkan ez parayı ezzzzzzzz sana yakışır :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d ver gazı hocam
Wolkan Nickli Üyeden Alıntı ver gazı hocam sana jant falan yok hemen bir turbo kit 500 hp ohhhhh keyifle gazla tunelllllllllll partıleri yaparız
volkan şuan fullrace sıtesınde ıncelemelerde
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı volkan şuan fullrace sıtesınde ıncelemelerde benim bildiğim volkan kesin alır fuul race
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları